Comentariile membrilor:

 =  placut
Radu Herinean
[14.Oct.03 17:42]
am avut senzatia ca citesc o epigrama mai lunga. poezia e construita foarte sentimental dar mi-ai ruinat orice lacrima cand ai adus aminte despre fotbal.
felicitari. astept o poezie despre rugby ;)

 =  placuta invidie, tristete opaca
Daniel Bratu
[14.Oct.03 18:11]
Am avut senzatia unei dorinti de pasionanta vinovatie. Am avut dorinta unei senzatii rotunde, duse pana dincolo de orice microb al invidiei.
Cat de Dumnezeieste poti scrie tu, Dorasara!
Cat de putin te vor intelege, vreodata, doritorii prozaici, posesori de capatani tuguiate ca mingile de rugby...Esti tu, doar, frumoasa poezie, iar eu, noi, Radu Herinean ("Noi, Radu Herinean...")impuri, imbibati de placerea lovirii icnite in sfere, in tot ce tinde spre perfectiune...

 =  Perfectibilitate
Cristina Costache
[14.Oct.03 18:54]
E clar ca se porneste de la ideea platoniciana potrivit careia sufletul e perfectibil, poate atinge nivelul cel mai inalt al meditatiei atata timp cat exista iubirea, iubirea de simbol si de sugestie. Ideea de sfera face ca melodia care strabate aceste versuri sa fie
parte integranta din muzica Universului, o muzica ce nu este perceptibila urechii, dar ea se aude tot timpul fiind compusa din sunetele scoase in timpul rotatiei planetelor, planete ce la randul lor sunt tot sfere. Este asemeni batailor inimii:stim ca inima bate, dar nu o auzim decat daca avem stetoscop ... la fel se intampla si cu muzica sferelor.
Exista deasemenea si o succesiune solid/lichid care inspaimanta si totodata incanta.Cioburile au puterea sa taie,iar apa sa spele urmele de sange.

 =  Radu, Daniel, Cristina
Silvia Van
[15.Oct.03 12:50]
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, ma emotionati...

 =  Măcar în cuvinte.
POP LUCRETIU
[20.Nov.03 06:23]
Nu există linie dreaptă în univers. Sau iubit care să mângâie circular.De acord. Trebuie să suferim sau să inventăm așa ceva. Măcar în cuvinte.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !