Comentariile membrilor:

 =  Remus Radu printre noi...
Silvia Van
[28.Aug.03 15:42]
Sunt mereu impresionata de ce si mai ales de cum scrii. Ai primit probabil laude destule si iti stii, desigur, valoarea. Vreau sa-ti spun doar ca astept mereu cu nerabdare sa te citesc si ca dupa ce o fac imi gasesc cu greu cuvintele...

 =  vreau si eu un Cannon!:)
Andrei
[29.Aug.03 06:11]
am citit si in EZ editorialul tau dar imi place mai mult varianta de pe site.e mai condimentata.
tin sa remarc ca si tu ca orice jurnalist ce se respecta mai apelezi la o infloritura doua.oricum, rezultatul este remarcabil.

 =  murfatlarul si ovidiu
Trușcă Elena Cristina
[29.Aug.03 06:11]
Si nu numai litoralul...
Mi-a placut, picanta povestirea, ca la romani, frumusetile Romaniei fara entuziasm...ce tragicomedie...

 =  place
Diana Pascu
[29.Aug.03 12:28]
La obiect si cu sare si piper.

+ Francesco si turismul sexual
Tudor Negoescu
[29.Aug.03 14:31]
Un comentariu savuros, ironic. Merita citit
Un singur italian e trist. Il cheama Francesco, are 40 de ani. Nu si-a gasit nici o prietena, spune ca nu-i plac italienii veniti pentru turism sexual. Ceilalti se uita chioris la el. Francesco vrea altceva, “caut femeia pe care s-o respect”. De zece zile nici una nu s-a lasat respectata.
Iata o mostra!

+ la (mai) mare
Radu Herinean
[08.Sep.03 13:44]
te-am citit si eu din text in text, dupa o cautare pe google :D
pe noul site vei fi cu siguranta un columnist foarte citit, nu uita sa aplici pentru pozitia asta cand lansam noua interfata.
la mai mare

 =  se naste in mine, incet,incet un gind indraznet...
remus radu
[12.Sep.03 15:55]
va multumesc tuturor pentru aprecieri. marturisire: imi da tircoale aproape in fiecare zi spaima ca voi fi concediat de la ziar.sefii imi reproseaza mereu ca scriu prea putin,foarte putin pentru un cotidian. bag de seama ca dupa fiecare - aproape fiecare - articol ecourile sint bune. asa ca imi zic "baiatule, te mai lasa astia in pace, vreo saptamina nu te dau afara!". azi s-au implinit doi ani de spaime din astea, saptaminale.si ar mai fi ceva... la fiecare reportaj scris in ziar traiesc frustrarea ca am lasat pe margine povesti intregi, aflate in aceeasi documentare, povesti ce mor in carnetelul meu. groaznic a fost cind am scris despre Anina sau despre Mizil, unde n-am folosit decit un sfert din cele aflate pe teren. mi-ar placea sa scot o carte cu formele complete ale reportajelor, evident, nu atit de "complete" incit sa balteasca povestirea. da pentru asta imi trebuie ceva curaj. aprecierile voastre nasc in mine tocmai acest gind. si pentru asta va multumesc.

 =  tot inainte ;)
Radu Herinean
[12.Sep.03 16:08]
ce pot eu sa fac este sa te incurajez sa publici aici toate aceste articole, in varianta lor completa, si, cine stie, pana cand vei reusi sa pui cap la cap o asemenea culegere, vom reusi sa ajungem si noi la un nivel diferit de activitate, in asa fel incat sa te ajutam semnficativ intr-un asemenea demers.

intre timp, vreau sa te rog sa pastrezi limitele fine care demarcheaza zona "politically right" si sa ramai adeptul comunicarii indirecte si nuantate acolo unde este vorba de evenimente si persoane publice, pentru a nu fi acuzati de "culoare politica", si asta in special pentru ca nu o avem.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !