Comentariile membrilor:

 =  Jigsaw
Big Mircea Calin
[05.Aug.03 02:53]
E ca un puzzle, nu inteleg nimic.
Sau poate sunt eu prea obosit acum.

 =  puzzlerind poezie
Andrei
[05.Aug.03 17:22]
nu stiu cui te-ai spovedit, confesat asa dar sunt convins ca l-ai pus serios pe ganduri.
sa iti fie iertate toate...neumbra, uitarea si nerabdarea, prea acum-ul.Astea sa fie piesele lipsa din puzzle-ul neinteles?

 =  BIDIVII, un carnat pt tine!
Robe Dan
[06.Aug.03 11:22]
Ti-ai dat cu parerea asupra unui text scris de mine. M-ai atentionat ca am scris gresit "Simtamantele" spunandu-mi ca era corect "Simtamintele", dar daca ai fi observat ca si unii autori romani ce-i drept clasici folosesc cuvantul "Simtamantele", asa incat sa zicem ca mi-am atribuit involuntar o "licenta poetica" si am folosit de altfel intentionat cuvantul "simtamantele" ca sa evidentiez nesiguranta sentimentelor ce-i apartineau baiatului in momentul respectiv. Cat despre Spovedania ta de vara mi s-a parut o cautare lugubra de sentimente pierdute, si chiar dupa recitiri indelungate poti deslusi putin ce ai vrut cu adevarat sa spui. Mi s-a parut de altfel jalnic sa-i spui cuiva ca scrie patetic din moment ce sunt la inceput si tu permitandu-mi -oare?- sa spun ca scrii cu mult mai prost, dar sper sa ma insel. Succes in continuare

 =  pe langa text
Radu Herinean
[06.Aug.03 11:26]
dane, daca cineva iti face o observatie, nu-i raspunde cu aceeasi moneda si poate o sa descoperi ca lumea la baza e bine intentionata. in plus, o sa descoperi ca cea mai sigura metoda prin care poti aduce cititori pe textele tale e sa comentezi textele altora, e adevarat, fara sa cauti neaparat nod in papura ;)

cat despre "simtamantele", sunt si eu de acord ca merge in poezie.

spor la scris si multa inspiratie
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !