Comentariile membrilor:

 =  pe scurt
Geta Adam
[15.May.03 13:17]
sentimente evazive intre doua capete de sfori, final excelent.

 =  Sorescu al VI-lea
Daniel Copil
[19.May.03 05:12]
Domnul Brublema, te rog sa-mi explici si mie cu ce se deosebeste poezia ta de un epigonat cinstit a poeziei lui Marin Sorescu?

Si te rog sa-mi explici de ce simpla folosire a ritmului si rimei intr-o poezie ma transforma automat intr-un epigon eminescian? Villon, Esenin, Rilke sunt si ei epigoni eminescieni fiindca au indraznit sa scrie cu rima si ritm?

Atentie la sofisme si erori de logica, domnilor poeti!

 =  Întrebare pentru copil...
Andrei Horia
[19.May.03 10:57]
La cât timp a trecut de când am început să scriu poezie, o astfel de afirmație, cum că eu, cel cu nu brubleme, aș fi epigon al lui Marin Sorescu, care va să zică nu poate decât să mă flateze, domnule Copilule.
Amu', eu știu că trăim într-o societate de consum și că toți, până și Copilulele nu prea fac nimic gratis... Tot vor ei/ele o ciocolată, ceva, un soldățel de plumb.
Pot să vă întreb, domnule Copil, care este scopul abscons pentru care mă cam flatați?

+ Tentatie...riscanta! :)
Silvia CALOIANU
[12.Jun.03 11:32]
"...hai să umblăm creanga! Hai să ne înverzim în vânt, la mare, pe dig, să furăm miros de alge proaspete..." (no_bo_dy). Ce vreau sa spun? Ca iti sta bine in poezie! Chiar daca scrii proza si, o scrii fff inspirat! Ai un stil aparte (am impresia ca incep a identifica unele stiluri pe site!), care oscileaza intre domeniul de experienta ("Declaratie de dragoste", Identitate" etc)) si o poezie moderna ("Spune-mi o poveste", "Unei pasari calatoare" etc)
Enunturile "regele mai incearca o rocada / lumea il crede" facut in acest poem si cantecul de leagan al primariei din "spune-mi o poveste" releva, ca in poezia ta isi face loc, cu noi incercari expresive, printre lucrurile spuse anterior, "Inventatorul dispozitivului de spart tăceri". Tentatie riscanta, de altfel...




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !