Comentariile membrilor:

 =  promisiune
inmost
[06.Mar.03 22:49]
au batut aseara la usa vise intoarse din pribegie. Pareau triste dar mi-au spus ca sunt doar obosite. Le-am pregatit culcus in buzunarul de la piept si am promis ca de maine o sa le port ca amulete aducatoare de pura si simpla bucurie.

 =  parerea mea
petrini
[07.Mar.03 16:04]
imi place...aduce si asta ca multe altele de pe site cu nichita stanescu...nu zic ca e plagiata...dar ca stil...nu crezi?

 =  peștera cu vise
Trandafiras
[07.Mar.03 16:14]
Nu cumva ai nimerit în peștera mea? Visele de care vorbești îmi par cunoscute, poate sunt chiar ale mele. Visele!

 =  > petrini
nu brublem
[07.Mar.03 16:58]
Poate, petrini. Nu mă dau mare poet, pentru că nici nu sunt.
Nu am nici o jumătate de an de când scriu. Dacă ai să te uiți și pe alte texte de-ale mele ai să observi (sper) o evouție și cu siguranță încercări în mai multe stiluri... în măsura în care le-am simțit aproape la un moment sau altul...
Cred că în poezie s-a cam spus ce era de spus. Asta nu mă împiedică să scriu... Cred că ce scriu spune puțin câte puțin despre cine sunt. Și mai cred că mă schimbă într-o egală măsură. Nu scriu pentru faimă. Scriu pentru bucuria mea și a celor care mă citesc.
Cărora le mulțumesc.
Unii dintre ei spun că am momente când mă apropii de Marin Sorescu.

Tu ești primul care mi-a spus că aduc a Nicihita. Nu pot să-ți spun cât de mult mă bucură ce mi-ai spus. Pentru că așa cum spunea el, nu există poeți, există doar poezie. Și înseamnă că, pentru o clipă, m-am apropiat de starea lui naturală.
Mulțumesc.

 =  un viitor vehicul spatial,
dorun
[07.Mar.03 17:21]
Din acest cimitir de masini iti vei construi miine-poimiine un vehicul spatial, cu care vei zbura printre stele.
Totul e sa exersezi, prietene nu brublem!
Sa faci scoala la marii poeti, la Marin Sorescu, in cazul de fata. Da-o naiba de ortografie, nu pune mare pret pe ea, nu te crampona de asta!

 =  tot despre vise..
peta02
[08.Mar.03 01:17]
Da..asa-i. Asa-i cum zici tu in ultima strofa. Dar se mai intampla si sa vrei sa le pastrezi..dar cineva sau ceva sa ti le ruineze. Apropo de asta, spunea cineva, candva, ceva foarte dragut. Bine, nu mai stiu exact care eau cuvintele dar suna cam asa: "Visele sunt tot ce am pe lumea asta, visele ti le pun la picioare. Ai grija cum calci, caci calci pe visele mele."
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !