Comentariile membrilor:

 =  lupta de-a poezia!
valentin
[30.Jan.14 17:10]
Ariette, naturaletea cu care gasesti imagini poetice iti da contur, statura si adancime de poet. E oare insa de ajuns? Lupta aceasta pentru a ne plasa intr-o lume ireala, egoist-personala si voit miscatoare nu rupe legatura cu ..."dusmanul" - banalul cotidian? Lumea poeziei trebuie sa fie altceva decat traim noi, trebuie sa traim altceva pentru a putea scrie sau trebuie scrisa poezia ca indulcitor si refugiu la infrangerile de zi cu zi in atat de "putin importantul" plan real?
Nu este o critica..Oooo, poeziile tale ..chiar sunt poezii! Au profunzime, sunet, imagine. Reusesti sa te pastrezi in plan abstract, notional, ceea ce este foarte mult. Detest pe acei care (e si cazul meu!) se folosesc de sentimentele lor pasagere pentru a scrijeli cuvinte induiosator-sfâsietoare. Unii chiar isi propun norme zilnice de productii literare.Eu, din respect pentru CUVANT, trag obloanele pornirii poetice.
Riscam o ..tema de meditatie? Poezia intre real si ireal? Poezia -fluviul a tot ce curge din noi sau filtrul trairilor noastre? Cum nu exista aici posibilitatea unui grup de discutii (editorul sigur il va face posibil daca ideea va prinde!), poate ar fi bine sa incercam asa, printre mesaje sa atacam si niste idei mai generale despre poezie si noi, cei de aici?

 =  lupta de-a poezia
motanu
[11.Oct.01 02:42]
valentin ...
am vrut sa scriu mai mult initial ...
dar uite ... m-am razgandit !
iti pun o singura intrebare : Il detesti pe Eminescu ?
Si astept un raspuns la fel de elaborat ca opinia ta de aici !

 =  Forum despre poezie.
Editorul
[27.Jun.02 12:56]
In foarte scurt timp va exista un forum !
Doar sper sa ne foloseasca la ceva !

 = 
Ariette Pescăruș
[10.Dec.18 14:27]
Ce înseamă această întrebare? Cum să îl detest eu pe Eminescu? Îl iubesc - cuvînt, om șispirit-suflet - e unic - e STÂLPUL NEMURIRII CATEDRALEI SIMȚIRII POETICE ROMÂNEȘTI... de iubit îi iubesc pe toți marii scriitori ai cuvântului românesc în primul rând...Cînd îmi voi facetimp am să vă spun câte ceva despre ce cred eu despre CUVÂNTUL ROMÂNESC...aștept să-mi publice zilele astea cineva- o revistă- o poveste de spre cuvinte și apoi vă voi spune...o taină...un cifru..
o să vedeți atunci....

 = 
ozzy
[30.Jan.14 17:10]
si tot paunescu spunea cam asa:eu sant cineva,moartea e orisicine,vreau moartea sa vina sa lupte cu mine.dumnezeul salvarii,o poezie super.daca atzi plac asa mult poeziile,exista un canal #poezie pe irc,dalnet,te asteptam acolo:)).azi am gasit pagina asta,e frumos sa vezi atatzia iubitori de poezie.tzine-o tot asa,e nevoie:).
Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
(sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)