Comentariile membrilor:

 -  off-topic
RaduLucian
[19.Aug.02 17:09]
Myrall, acest text este off-topic. Iar tu o stii foarte bine.
L-am publicat totusi, insa pentru a evita alte polemici voi bloca alte viitoare comentarii pe acest text.
Iti voi raspunde ca editor al acestui site, semnalandu-ti niste greseli pe care le faci, greseli mari care te trimit atat de departe in subiectivism incat nici nu are rost sa incerci sa te intorci de acolo.
 • nu se astepta pozitia ta. faptul ca faci aceasta presupunere inseamna +1 la subiectivitate, +1 la orgoliu si +1 la inselaciune (daca nu ne minti pe noi, te minti pe tine).
 • ceea ce ai scris nu ai scris din respect fata de acest spatiu ci din fidelitate fata de o singura persoana, si imi pare rau sa spun lucrul asta. inca o inselaciune.
 • fraza "fiecare om vede lucrurile asa cum ..." ti se potriveste foarte bine. intai spui "nu mai reprosez nimic" si apoi faci un repros generic adresat tuturor membrilor site-ului. inca o inselaciune.
 • eu am luat decizia ca toata lumea sa isi aleaga o identitate si a fost poate singura sugestie primit de la Ilinca Bernea pe care am pus-o in aplicare. Pana atunci existau mai multe orgolii si mai multe atacuri la persoana, si in plus toate astea de la adapostul anonimatului. Cred ca numai pe tine te poti pacali cu afirmatia pe care ai facut-o.
 • am sa verific cat timp au rezistat editorialele tale si cat au rezistat cele dinainte si de dupa. eu cred ca te inseli.
 • daca vroiai ca textele tale sa fie doar ale tale nu trebuia sa le introduci in site, iar daca ai facut-o in lipsa unei politici de utilizare, in momentul in care aceasta a aparut nu trebuia sa confirmi politica de utilizare. nu spun ca textele tale vor fi incluse intr-un volum, spun doar ca nu se va face o exceptie pentru tine doar fiindca asa vrei tu.
 • aceasta afirmatie m-a uimit : "daca ar fi existat si ramas pe site macar un om care sa fi vazut lumea si din unghiul din care o vad eu... poate as fi ramas". pe de o parte, erai tu, si "poate ai fi ramas" pentru ca "unghiul tau" sa fie reprezentat. dar probabil e nevoie de 2 oameni ca sa poata reprezenta ceva. asta e doar in opinia ta. pe de alta parte, afirmatia ta nu inseamna nici mai mult nici mai putin decat ca "unghiul tau de vedere" este singurul bun, si ca nu vrei si nu poti sa accepti alte "unghiuri". din nou imi pare rau sa iti spun, insa atitudinea "eu am unghiul meu si celelalte unghiuri sunt toate strambe" se cheama paranoia. nu o spun cu rautate, e doar o constatare.

  Nu cred ca vei putea accepta nici un unul de argumentele de mai sus, insa eu mi-am facut datoria de a-mi exprima "parerea editorului" asupra afirmatiilor tale

  Am afirmat pe forum ca textele de aceasta factura nu vor mai fi aprobate. Imi cer scuze fata de ceilalti membri ai site-ului pentru aceasta exceptie si voi marca acest text cu "nu permite comentarii".

  In cazul in care Myrall va reveni si va permite din nou comentarii pe acest text, voi elimina textul si toate comentariile aferente deoarece consider acest text o noua provocare la discutii aberante si inutile.
 • Autorul acestui text nu mai acceptă comentarii la acest text
  (sau şirul de comentarii a fost oprit de un editor)