= citire | Vasile Mihalache [17.Apr.07 19:47] |
Aș mai adăuga 1-2 versuri de genul: această rețetă este salvatoare/ în hățișurile singurătății. Ideea merită o continuare concluzivă mai pregnantă.Este un fel de profesiune de credință care este smulsă cu fâșii de carne de suflet din eul propriu: tocmai de aceea... | |
= norocosul cu rețeta | Anni- Lorei Mainka [17.Apr.07 19:53] |
eh, ar fi bine de ar fi asa, la libera alegere....cred ca ai uitat pe acei unii care vin si isi scapa piperul de la salata lor in supa ta... oricum frumoasa idee | |
= "-" | carmen mihaela visalon [17.Apr.07 19:59] |
iei un sapun de craite iti despici cu un satar plexul solar și dupa ce ai frecat atent sufletul pana la disparitie oricarui fir de matreata clatesti cu foc clatesti cu apa clatesti cu speranta iată adevarata igienica Pasadia, Ai scris o poezie fara "calofilisme" dar perfect adaptata retetelor agoniei. Un exercitiu de forma. Cu tristete iti spun ca nu mi-a placut. Cu sinceritatae te sfatuiesc sa nu mai folosesti sabloane. Decat in registrul parodic. | |
= simplitatea fericirii, da | Mihai Chirilă [17.Apr.07 21:39] |
pentru că totul e în noi, și rețeta, și ingredientele, și capacitatea de a pune totul cap la cap și de a savura. ai scris aici despre Omul potențial. și ai scris foarte bine. simpluși profund. de recomandat, aș spune. Mishu | |
= Bucatar original | razvan rachieriu [18.Apr.07 10:52] |
Ești un bucătar ce prepară mâncăruri inedite și originale, folosind ingrediente care nu se găsesc decât la supermarketul poeziei : adevăr, iubire, speranțe, spirit. | |
= Raspunsuri | George Pașa [18.Apr.07 17:08] |
Textul nu vrea sa ofere vreo reteta poetica, nu e profesiune de credinta, nici sablonard. E simplitatea fericirii de a fi, de a trai in umbra si a te regasi in altii. Va multumesc tuturor pentru atentia nemeritata acordata poeziei mele. | |