Comentariile membrilor:

 =  Si totusi eu ce ma fac?
Pandele Maricica
[04.Apr.07 22:03]
Rad ca de obicei :=)). Profesoara asta de teologie e foarte diferita de tipare, se integreaza mai degraba in lumea obisnuita, care nu are pretentia de "credincios" s.c.l.(Toti termenii aceia uzati ma infioara numai cand ii aud.)
Profesoara dumneavoastra, Claudia, chiar e deosebita si puternica.
As spune ca o gasim greu in acest post, sa aiba catedra de teologie, dar cand o gasim, ar trebui sa-i apreciem sinceritatea.
Va urez de pe acum "Pasti fericit!" si sa vi se implineasca toate dorintele.

 =  Florinel
Elia David
[05.Apr.07 08:51]
Chiar daca sunt cateva lucruri cu care nu sunt de acord, textul mi-a placut. E o pagina vie, reflecta mentalitati si situatii comune, devenite, insa, "banale" prin subtierea pana la disparitie a aurei lor de sacralitate.


 =  Părerile ochelaristului din prima bancă
Dan Norea
[05.Apr.07 08:55]
Claudia e un personaj paradoxal. Ca orice om complex, de altfel.
Pe de o parte profesor de teologie, pe de altă parte își recunoaște sincer niște păcate (vezi dorința de a vărsa cafeaua peste hârțoagele colegei), evident nu din dorința de a-i fi șterse.
Pe de o parte o femeie modernă, pe de altă parte o femeie din alt veac.
Pe de o parte idealistă și visătoare, pe de altă parte plină de umor.

După părerea mea e foarte potrivită ca domnișoară de onoare. Vreau să spun, ea se va simți doamnă abia când va avea inima plină de iubire pentru cineva. Și numai dacă acel cineva va simți și el la fel.

P.S. Florinel, uitasem să te felicit pentru textul propriu-zis. Excelent scris !

 =  despre domnișoare numai de bine:)
Maricica, eu cunosc o astfel de profesoară de teologie. Mi-a fost adusă de cineva, s-o meditez la engleză. Nu mă-ntreba ce stres am avut înainte de-a o cunoaște, mă așteptam și eu - ca și ochelaristul din prima bancă, să văd altceva. Imaginea ei însă, precum și modul de a gândi m-au cucerit pe loc. Desigur, aici se află doar punctul de plecare al personajului meu, povestea ei e alta.
Elia, cât mă bucură apariția ta! Și faptul că ai apreciat textul, deși aș vrea să știu și lucrurile cu care nu ești de acord. E fără supărare. Pe unele le presupun, dar aș vrea confirmarea.
Dan, văd că te pricepi la doamne și domnișoare. E de bine:)
Personajul Claudia e, de fapt un om ca noi toți, cu bune și cu rele. Până și pe elevi îi îndeamnă să nu dea crezare numai spuselor ei. Mulțumesc pentru felicitări.
Vă doresc tuturor un Paște fericit, cu multă lumină, alături de cei dragi vouă!

 =  dintr-o trasatura de penel
Rodion Lupusor
[09.Apr.07 21:33]
mi-a placut! scrisa foarte vioi!
pasajul "Habar n-ai cu câtă pasiune știu să iubească urâtele, cu ce deznădejde se-agață de cel care le-ntinde un deget și cum se-ncolăcesc până când sunt sigure că nu-l mai scapă. Și pentru că nu sunt sigure niciodată, se străduiesc mereu și mereu. Iar unii bărbați habar n-au ce pierd, evitându-le!” mi-a readus in minte scene vechi din liceu... multumiri!!!

 =  Rodion
Acele scene de care ți-am amintit poate te inspiră în scrierea unui/ unor text/e; ce ai postat aici (pe site) mi-a plăcut ca stil.
Mulțumesc și eu, cititorii care și-au spus punctul de vedere m-au încurajat să scriu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !