Comentariile membrilor:

 =  m-am bucurat
florian stoian -silișteanu
[03.Apr.07 20:49]
bătrăne trebuie să-ți spun că nu de prima dată te-am iubit.Doar te-am simpatizat oarecum temător.Apoi am observat că exiști în finețuri printre textele poezii și că există logică...adică nu ești nici tu normal.Pe urmă am aflat de la mine că dacă nu o să locuiești în casaîn care se pune la dospit CLOACA drumul tău a fi unul lunguieț luminos.Te-am urmărit în planul de la deko de câteva ori.La ureche ți-am spus uneori una alta.Apoi am început să citesc unele texte.Cel de acum îl salut.Pe măsură ce am citit mă întrebam unde o să lovești când o să se arate djchisul. șpilul, păsăroiul fâlfâitul...și răbdător fiind am văzut că se află.Și m-am bucurat.

 =  ca o cititoare fidelă
Bogdanovici Andreea
[04.Apr.07 00:24]
Da este un text interesant, din punct de vedere al construcției și al stilului abordat, dar și al ideii.
Îmi place finalul,(sunt versuri aforistice).
so, is a good text.

Toate cele bune!

 =  .parere
laurentiu enache
[04.Apr.07 00:42]
e tonalitatea textului tau, nostalgico-ironica, care imi aduce aminte de toate lucrurile din textul tau si in final de mine.
dar se rup si bocancii aia, in mortii ma-sii ! si ramanem in fata noastra in picioarele goale. isus e spatiul dintre ce regreti si ce te motiveaza sa nu renunti.

 =  copilash
Livia Ștefan
[04.Apr.07 12:50]
s-a terminat iarna
treci de la bocanci la bacheți/ nu mai face promisiuni/ promisiunile sunt doar un fals tratat cu viitorul/ viitorul îți aduce întotdeauna altceva/ mereu altceva/ decât promiți tu/ îți poate aduce/ o pereche nouă de bocanci/ sau nu.

degeaba te lași tu de poezie, că nu se lasă ea de tine.
tu ești o contradicție ambulantă- nu ești poet, nu, dar scrii poeme. poate că nu sunt poeme/ jurnale sigur sunt/
în versuri:)
fii atent, alienarea e dulce uneori/ nu insista prea mult asupra ei/ declinarea identității și atenția acordată propriei persoane/ constituie publicitate/ mesaje subversive/ ar trebui să știi că ți-a reușit;)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !