Comentariile membrilor:

 =  Petru Groza n- a fost contemporan cu macedonski
nicolae tomescu
[27.Feb.07 22:05]
Dacă Macedonski era mort de șase ani atunci Leinad nu putea să meargă pe o stradă care să poarte numele Petru Groza. Sau poate n-am înțeles eu bine? mai mă intreb cum deranjau bătrânele liniștea din jurul bisericii, pentu că nu reiese de nicăieri. Cred că textul unei nuvele, dacă nu este suprarealistă, trebuie să fie credibil pentru cititori

 =  nicolae voi fi sincer cu tine
Daniel Gherasim
[27.Feb.07 22:37]
Uite, in nuvela mea, ma refeream la o strada anume din Cluj-Napoca. Cititorii clujeni si nu numai, stiu despre ce e vorba...acum e bulevardul eroilor, a fost petru groza, iar inainte nu stiu cum se numea de-aia am scris petru groza. de indata ce voi afla numele anterior al strazii respective, voi modifica. Multumesc de observatie.

Batranele deranjau linistea prin chicoteli. E 1926, nu e 2007 cand nu mai auzi decat claxoane de masini. Era o liniste sumbra chiar la ora aceea a amiezii. Doar batranele vorbeau tare si radeau zgomotos.:)

Imi cer scuze daca pentru tine nu a fost credibila partea aceasta...poate nici "valabila" n-a fost...

te mai astept...
DAniel.

 =  Documetează-te
nicolae tomescu
[28.Feb.07 22:25]
Daniel, astăzi iar am ajuns pe pagina ta. Deocamdată n-am timp să mai citesc ceva. Pot, însă, să-ți spun că-mi place cum compui proză. Însist în a-ți repeta că trebuie să te documentezi bine mai ales când scri despre vremuri trecute. Eu ca să pot scrie, nu știu cu cât succes, "Spre necunoscut" am citit presa anului 1927. Pentru mine e însă altceva, nu cred că voi publica vreodată, Vreau să aduc în memoria familiei pe acel Nae. Voi fi mulțumit dacă voi trage pe imprimantă câteva exemplare pentru "uz intern" Cu bine.

 =  nicolae
Daniel Gherasim
[28.Feb.07 22:36]
exact asta este si intentia mea. nu vreau sa public.
eventual, asa cum spui, cateva exemplare la imprimanta, pe coli a4, pentru colegi, prieteni, familie.
Ma bucur ca iti place cum scriu.
Totusi, am scris capitolul repede si din amintiri...bineinteles ca voi reveni asupra lui.
ma bucur totodata ca ma citesti. Apreciez.

cu drag, DAniel.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !