Comentariile membrilor:

+ parere
nica mădălina
[24.Feb.07 19:52]
aici am asistat la un teatru al densitatii.
ideea dualitatii ca sfasiere, dozarea descriptivului si a dinamicii inaintarii, repetitia numelui in efortul salvarii identitatii, mirarea calma a personajului care se auto-initiaza in regasire sustin un autentic smuls timpului.
si cand am iesit mi-a placut ca nu stiam daca am iesit dintr-un spatiu al oniricului sau din cea mai acuta trezire.
da, o balansare intre conotativ si denotativ, o insistenta asupra a ceea ce ar putea realmente desparti sein-ul de sollen.

 =  Este
Gelu Bogdan Marin
[24.Feb.07 20:04]
o viermuială pe sub crusta realității într-un presupus drum făcut de un bărbat urmărit dintr-o postură metafizică de o femeie ce dă mereu să se răstoarne cu picioarele în sus. Gnomii de pe marginea drumului, de regulă, locuiesc sub pămînt. Un scenariu născut după îngurgitarea unei pilule pentru somn. Destul de alambicat. Cred că îl voi mai citi și într-o altă dispoziție.

 =  catre centru
Ioana Petcu
[24.Feb.07 21:16]
madalina sa-ti spun un secret (pe care-l stie si enache, daca nu ma insel): calea lactee se mai numeaste si "le chemin de saint jacques de compostelle" (calea sfintului iacob de compostella, cred ca asta e traducerea exacta). asta ar complica si mai mult lucrurile :)
periplul acesta este, asa cum bine ai vazut o desprindere si o recunoastere a sinelui. multumesc de semn si ma incinta trecerea ta.

viermuiala imi pare inexistenta aici, gelu, iar erotismul stii tu, este imediat tanaticului (si capul de pe buturuga si roata cu oameni veseli din final, sunt semne ale acestuia). cit despre pilula :) ea apare si in alte texte ale mele cu semnificatii diverse. ma bucur sa te aflu prima oara in pagina mea.

 =  dure imagini, filmice
Anni- Lorei Mainka
[24.Feb.07 21:36]
proza de taota frumusetea, imaginile le-am recitit si ar fi un film scurt ...eu sunt ...dar de ce ar trai gnomii sub pamint, cum am citit intr-un comm...oricum un drum anevoios descris original

 =  Vitralii
Ioana Geacăr
[24.Feb.07 21:44]
Pare un scenariu de venit pe lume "privesc în stînga nu se aude nimic
lumea e acoperită
totul e pregătit" cu tentă medievală, cu o lume redusă la simboluri în linii conturate puternic și culori vii. Culmea! tu ai scris doar "colorați", însă eu am văzut mult verde și roșu, albastru- vitralii!

 =  pelicule vii
Ioana Petcu
[25.Feb.07 09:25]
anni, sa stii ca ma gindeam ca merge si ca proza, am renuntat decupind putin in "vers", pe motivul ca lipsa punctuatiei face oricum greu lizibil textul. in plus sincopele formale de la nivelul formei dau un lus de expresivitate (poate)

ioana, am incercat sa merg pe motivul dublului (oblovna/pitica), intr-o gliptica medievala si relativ moderna. ma bucur daca s-a sesizat acest aspect.

imbratisari,

 =  Frere Jacques...
Odãgescu Bogdan
[01.Mar.07 17:39]
Finalul m-a atins. Imi place masca lirica... incoenta e foarte veridica! In rest, discurs chiar foarte echilibrat si bogat, insa nu pompos. Ma trec, din cand in cand,

 =  bogdan-fratele
Ioana Petcu
[01.Mar.07 21:40]
in primul rind vezi cum e cu invatatul la bac (amu te am pe constiinta). in al doilea rind cind stiu pe cineva fidel paginilor mele, simt ca am cistigat ceva, recitirea mea in diferite chipuri :)

sa va fie primavara cu flori si blindete,

 =  o pitică se apleca peste oblovna
radu petrini
[01.Mar.07 21:47]
spui tu
viata lipsita de utopie devine sufocanta
lumea are nevoie de un nou delir
altfel e condamnata la fosilizare
zicea cioran

 =  frate radu,
Ioana Petcu
[02.Mar.07 10:08]
apropo de utopie si distopie, am credinta in ultimul timp ca orice termen (cuvint) include in sine, in intelesul sau, si contrariul. e o 'teorie' pe care mi-ar placea s-o dezvoltam in curind, in viata asta

dar ei spuneau mai bine ca noi :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !