Comentariile membrilor:

 =  adevar spui
Anni- Lorei Mainka
[19.Feb.07 20:30]
si cine are lemne e greu a ta intelege...poate ca poezia are prea multe strofe....si e prea crunta

 =  degradare în trepte
Marian Alberto Popescu
[19.Feb.07 23:16]
poezia e un atac subversiv la adresa tuturor cetățenilor românilor care trăiesc in afara granițelor României, și sunt apreciați ca "oameni între oameni".
păcat, mare păcat.

 =  Anni-Lorei Mainka
milos petru
[19.Feb.07 23:08]
Îți mulțumesc că te-ai oprit și la mine și ai înțeles ce alții nu. M-am gândit la țăranii care rămân, bătrâni, singuri, nu-i mai îngrijește nimeni, cade pădurea pe ei și n-are cine să le aducă nici lemne și nici mâncare. Am doi copii, fata profesoară, ar putea să ajungă în Germania iar băiatul care-i de vârsta ta, lucrează și-i trimis din când în când afară, dacă rămâne de tot? Mă gândesc, oare ce mă așteaptă. Mă bucur că editorul mă ține la căldură în atelier. Încă odată îți mulțumesc pentru rândurile pe care le-ai lăsat aici,îți doresc un viitor frumos. Nu, poezia nu e cruntă, viața e și va fi și mai.

 =  Degradarea cui?
milos petru
[20.Feb.07 00:10]
...cetățenilor românilor---
(marian alberto popescu)

Ești simpatic mai treci pe aici, mie îmi plac oamenii care nu știu pe ce lume trăiesc. Am avut un coleg care până la 20 ani nu a văzut vacă dar lapte a băut de când s-a născut. Îi aducea o țărancă la bloc la București.Tu ai văzut opinci? Ști cu ce a fost încălțat Badea Cârțan când s-a dus la Roma? "Noi niciodată nu am fost afară Și niciodată nu am fost pierduți" Asta înseamnă că totdeauna am fost în Europa, și avem "sânge-n vene de romani". Ști ce-s ăia ortaci? Sunt prieteni! Căpșunarii ți-e rușine cu ei? Sunt oameni cinstiți, s-au dus la muncă! Îi așteptăm ca pe Dumnezeu să vină acasă să ne aducă bani! Câți ani ai? Dacă mai vrei să înveți ceva mai treci pe la mine fiindcă te văd bine intenționat dar încă nu pricepi multe. Nu aș vrea să te degradezi, când nu pricepi ceva , abține-te, nu o lua razna.

 =  răspuns
Marian Alberto Popesco
[20.Feb.07 08:33]
"E plină Europa de ortaci
De căpșunari și hoți de buzunare
Cu traista goală sau cu punga mare
Cu sânge-n vene de romani sau daci."
dacă asta nu e un injurie atunci eu sunt Badea Cârțan vânzând căpșunele la Roma.
"În Europa am pășit desculți
Sau în opinci dar s-au scurs anii
Și-acuma în Versace sau Armany
O cotropim deștepți și proști dar mulți"
"cotropire" e un atac devastator asupra unui popor sau asupra unei comunități... parcă asta e semnificația nu?!
q.e.d.

 =  m.a.popesco lasă-ne, stai acasă.
milos petru
[20.Feb.07 12:42]
Îmi pare rău de tine că ești "cotropit" de tot, dar nu-mi pari deloc devastator. Eu te-am întrebat dacă-ai văzut opinci, nu mi-ai răspuns, tu nu ești înstare să ne vinzi nici gogoși, așa că nu mai bate câmpii și lasă căpșunile. Am văzut că provoci polemici aiurea și prin alte părți. M-aș bucura dacă nu mai treci pe ulița mea, s-ar putea ca nevasta să dea drumul la câini și n-o să te pot scoate.Te-am rugat abține-te, nu o lua razna, nu vrei să mă asculți? Dacă taci s-ar putea ca mulți să te creadă deștept.Profită!
Ascultă-l pe Mitru că-ți vrea binele.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !