Comentariile membrilor:

 =  un clein d'oeil
Ioana Petcu
[19.Feb.07 11:08]
merge ideea de 'inchidere': moartea, colrul de dupa usa, nimicul, 'a fi destul'. ceremonia asta funebra e mult mai la suprafata schitata, dar mult mai puternic simtita la nivel de lector.
ce nu-mi place: cada cu spuma, nu-mi pare ca se lipsete in context, sau daca se lipeste (efemeritatea etc) e putin din alta sfera de semnificatie, sau de utilizare, cum vrei sa-i spui.

ti-am mai citit si alte texte, cred ca esti pe o poetica buna, experimenteaza(-te).

 =  răspuns
Andrei Cornea
[19.Feb.07 17:39]
:)mersi de trecere! mă bucur că textele mele ți-au plăcut. voi experimenta în continuare. cada cu spumă are o legătură. :)

la recitire,
andrei

 =  Andrei Cornea
Marian Alberto Popescu
[19.Feb.07 20:33]
nu știu cum să-ți zic dar parcă de la o vreme-ncoace, poezia ta e plină de imagini imposibile. apreciez foarte mult imaginile imposibile :) chestia cu "indienii domnului de după ușă" e genială. iar ultimul vers urmărește creearea unei stări de confuzie generală în ton cu "spuma din cadă".
repet, o poezie foarte bună.
o seară plăcută și inspirație productivă.

 =  finalul
Anni- Lorei Mainka
[19.Feb.07 22:48]
bun inceput, buna cada...si spuma...dl. cornea sunteti vivace in surprinderea clipelor , astept sa ma surprindeti cu un final, da, un final...la acest poem

 =  :)
Andrei Cornea
[20.Feb.07 16:09]
Marian, Anni-Lorei, vă mulțumesc pentru treceri!
am crezut că am surprins deja cu finalul abrupt existent dar se pare că lumea așteaptă:). revin cu imagini imposibile, nu-i bai! :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !