Comentariile membrilor:

+ mere atemporale si povesti
Traian Rotărescu
[16.Feb.07 01:09]
Garantia ecourilor cristaline e data de conditia casanta a hainelor tale, ramase, ca orice alcatuire minerala, varietati de cuart sau siliciu, neindulcite in urma contactului cu pielea, desi aceasta posibilitatea rame deschisa "poate se vor face mai dulci când pielea mea le va atinge coaja".

Oricaror alte haine, supuse sifonarii, le-ar lipsi structura muzicii inghetate, atunci cand pariculele se imprastie, dezintegrandu-se, muzica trebuie sa existe prinsa intr-un intreg, inainte de a fi eliberata: "și lasă în urma lor ecouri când se destrămă în cioburi"

De apreciat identificarea samburilor cu ultimii martori ai presupuselor fantome inchise in fruct,deocamdata unul inexistent, imaterial, prezenta presupusa, adusa doar de sugestia gustativa: "simt gust acru, cred că de mere necoapte - fără să le țin în mână".

Nu gresesti, castigi o poveste.

Timpul merita sacrificiile melcilor sfasiati; ca orice simbol al fragilitatii zambetului, sunt vulnerabili. =  timp și melci
Alice Diana Boboc
[16.Feb.07 10:34]
Traian, îți mulțumesc pentru steluța ta, măturisesc că am avut o mare surpriză când am văzut-o! De asemenea, și pentru comentariul tău. Când am scris-o, mă gândeam la cât de imateriali putem fi, cu haine sau fără, în fața timpului, un fel de melci care încercă să-l oprească, doar târându-se.Încă o dată, mulțumesc. Cu drag, Alice

 =  melci cu dâre de zâmbet
Marian Alberto Popescu
[16.Feb.07 11:53]
meritată steluța primită.
în rest, numai bine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !