Comentariile membrilor:

 =  si cauta...
Ioan-Mircea Popovici
[04.Feb.07 08:10]
Asa a fost sa fie. Eu sa fiu la prima ceasca de cafea si tu sa nu poti sa pastrezi un secret. Si mi l-ai spus frumos, cu talentul femeii care a obtinut totul si isi mai doreste ceva: sa o ia de la capat, cu copilarie cu tot... Treci pe strada hanovra, intra intr-un anticariat si cauta o scoica, un ceas de buzunar si un zar. Dupa ce le ai pe acestea mai stam de vorba... du scoica la ureche si asculta... du ceasul la ureche si asculta... zarul nu-l mai duci la ureche...

 =  strada Hanovra
"...fugeam de la școală să văd strada hanovra"
Unii dintre noi purtăm, ca pe o cruce, o stradă hanovra...
Maria, am urât finalul acelui film (căci la el te referi, nu?). Nimeni - când are de ales între onoare (sau milă, sau ce mă-sa o fi) și iubire, nu trebuie să aleagă decât iubirea!
Părerea mea...de doi lei.

 =  ultima noapte la Lisabona
luana zosmer
[04.Feb.07 14:54]
da-o-n durerea ei de strada hanovra ca nu mi-a placut mai Marie.Da cu rochiile asa-i.Cind n-avem decit una vrem sau dorim sau plingem dupa ceva chiar si inghetata cind le-avem deja ne-a inghetat dorinta doritului si strada hanovra pe care numa am citit-o n-am vazut-o ne bate-n cap.Mi-ar place-o proza-n care cineva sa nu manince inghetata fiindca-a vazut "ultima noapte la Lisabona"...

 =  Purtând haine de mâna doua și poftind
silviu viorel păcală
[04.Feb.07 18:25]
Secretul tău s-ar putea să-mi facă rău. Poftind...

 =  Micea, Loredana, Luana, Silviu Viorel,
Maria Gold
[05.Feb.07 05:46]
Mircea, am primit ceasul, am găsit scoica, zaruri nu erau nicăieri. Din cînd în cînd le ascult și nu mă pot bucura din cauza durerii sau de cîte ori mă bucur începe să doară. Mulțumesc, apreciez trecerea sub semnul acesta.
Loredana, deschide ochii ca să ți se vadă cît sunt de frumoși. Mi-a plăcut filmul acela atunci, îmi place și acum, ordinea este cf măriei de aici : 1.datorie, 2.onoare și 3. iubire.( ...să nu spui la nimeni.... dar mai mult mi-a plăcut și va rămîne filmul meu de suflet: Pe aripile vîntului...)
Luana, n-am văzut ultima noapte la Lisabona, dar gata sunt să merg să-l închiriez. Apoi ‘oi știi ce să zic domniei tale. Și mulțumesc de atîtea semne pe care mi le-ai dat și eu am răspuns ori nu prea, din cauza timpului redus pe care-l mai petrec pe net.
Silviu, nu am prea înțeles, mai lipsește un cuvînt, nu-s mare ghicitoare, asta e… însă mulțumesc de abordare.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !