Comentariile membrilor:

 =  Tonic
Adrian Suciu
[10.Jan.07 11:45]
Frenezie senzoriala, imbracata intr-un discurs limpede si direct. Tonic. Fara problematizari, trecutul nu exista, viitorul e abolit. Doar prezentul si senzatia prezenta. Mi-a placut. :)

 =  Avocado
Sorin Teodoriu
[10.Jan.07 12:41]
Avocado. Fructul contine feniletilamina - gratie acestei substante starile traite de consumator sunt amplificate... Stiu si eu, poate asa-i. Trebuie incercat, cu siguranta trebuie incercat!

O poezie cu multe puncte de suspensie, un pic altfel decat stilul tau, ceea ce nu da rau deloc. Mai uimeste-ne... Si mie mi-a placut!

 =  părere *
Liviu Nanu
[10.Jan.07 14:58]
Foarte fain, mi-am adus aminte de toate piesele de mobilier din casă. Și de mașină, dar săraca, e atît de căzută că n-ar mai rezista. O să-mi iau alta, nemțească. Citit, plăcut *

 =  ...
Camelia Petre
[11.Jan.07 11:51]
Adrian, Sorin, Liviu (ups! numai barbati) ma bucur mult ca poezia mea nu a trecut indiferenta pe langa voi, ca v-a placut si ca ati perceput-o corect. Asa e, n-am urmarit problematizari, ci trezirea unor senzatii ...Sorin, multumesc pentru definitie-explicatie:)...Liviu, as mai fi adaugat ceva dar m-am rusinat, te las pe tine sa intelegi si iti doresc mult succes in achizitie:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !