Comentariile membrilor:

 =  Apocalipsă sau suprarealism în culori.
PÃCALÃ VIOREL SILVIU
[08.Jan.07 23:47]
Imagini personalizate cum bine zici, mi-ar fi plăcut să le văd pe pânză.

 =  Apocalipsă a actului de creație
Constantin Codreanu
[08.Jan.07 23:51]
E o apocalipsă a actului de creație ca sens al vieții, după cum bine remarci.

Viorele, există telepatie pe lumea asta, a câta oară mă conving de asta. Ca să vezi, tocmai mă uitam la textul postat de M. Sarbu (căruia îi datorez o imagine a Fridei, poate vine pe aici și o postează să o vadă și restul) și îmi ziceam cât de mul aș fi vrut și eu să pot posta poezii complementate de imagini și invers!!!


 =  constantin, un cadru spart...
cornel stefan ghica
[09.Jan.07 13:21]
...din care se desprind imaginile "cu zimți cuprinzând orizonturi cu retina înfierbântată". versurile suporta (tras)formari la fiecare citire. sunt (mereu) alte voci care dau personalitate textului. exista o abordare complicata (dar normala - tinand cont de tema aleasa).
fain

continua sa nu te opresti

cu stima, blueboy

 =  Chintesența
Constantin Codreanu
[10.Jan.07 00:12]
Blueboy, ai observat exact chintesența poeziei prin punctarea de "transformarea versurilor la noi citiri, (mereu) altele voci și normalitatea complicată a abordării"!

Îți mulțumesc!

 =  e poi,,,
Ghejan Andrei
[10.Jan.07 03:29]
Remarc nu numai interpretabilitatea sporita, ci si un mod de abordare interesant in care chirurgul cu exactitatea recunoscuta, pregatindu-se pentru o disectie, lasa loc artistului, estetului.
Operatie reusita!
Cu drag,

 =  Interpretabilitatea sporită a Firdei
Constantin Codreanu
[10.Jan.07 11:04]
Andrei, interpretabilitatea sporită era una din intențiile mele inițiale atunci câna am scris acest text, pentru că, până la urmă, personajul principal al acestei poezii e unul cu o multifacetedness ieșită din comun.

Cu drag și eu!

 =  Erată
Constantin Codreanu
[10.Jan.07 11:06]
Fridei, bineînțeles.

 =  versatilitate
felix nicolau
[10.Jan.07 22:01]
hu hu,cred ca ai vrut sa-ti pui talentul la treaba ,nu gluma. eu as zice suprarealism simbolico-mitologic. interesant e ca poti scrie in multe registre

 =  Re Felix Nicolau: "Talent" la Constantin Codreanu
Constantin Codreanu
[10.Jan.07 23:00]
Da, e perfect adevărat! Am pus ceea ce am putut înjgheba la capitolul "Talent" la Constantin Codreanu la treabă, ca rezultat, o poezie destul de reușită în registrul suprarealismului de care încep să mă simt din ce în ce mai atras.

Mulțumesc de trecere și comentariu!

 =  idei
Alice Diana Boboc
[12.Jan.07 11:44]
"unghiile pensulei au rămas netăiate" și "moartea face cinste cu bebeluși avortați cândva pe nedrept" - mi se par cele mai sugestive idei...Întraga poezie e sumbră și farmecă prin această notă macabră. E deosebită. Alice

 =  Re: Alice Diana Boboc. Farmercul Fridei
Constantin Codreanu
[12.Jan.07 11:52]
Sumbrul și macabrul au și ele frumusețea lor, sau, mai degrabă, cum spui tu, farmecul care te ademenește în permanență, mai ales atunci când vine de la fenomenul Frida.

Merci de trecere și comentariu!

Drag,
Constantin

 =  infernul lui Dante
Marschall Simona
[02.Mar.07 21:11]
mi-e frică să comentez, am venit numai de 2 zile aici și voi toți vă cunoașteți între voi, dar poezia asta nu-mi dă pace...cum primul comentator a spus, poezia asta cere o dublură pe pânză, e un fluviu de culoare, inundă tot ce apucă, e extrem de dinamică și viguroasă...e infernul lui Dante...

 =  Re: Marschall Simona. Foamea Fridei și Infernul lui Dante
Constantin Codreanu
[04.Mar.07 18:39]

Simona, în primul rând, bine ai venit pe agonia!
Apoi, nu, noi nu ne cunoaștem între noi pentru că, dacă ai observat deja, suntem destul de mulți pe acest site, adevărul e că există anumite grupulețe din persoane care se citesc și se comentează reciproc, dar, în mare e destul de greu să îi cunoști pe toți.
Mă bucur că ți-a plăcut această poezie la care țin foarte mult și pe care am scris-o într-un timp foarte scurt, culmea e, acum îmi dau seama, textele bune, pe toate, le-am scris repede și fără multe modificări.
Știu pe cineva care se pricepe la pictat, dar nu îmi venise ideea să îi cer părerea referitor la versurile acestea, mi-ai dat de gândit.

Cu mult drag,
Constantin
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !