Comentariile membrilor:

+ maraton, ce v-am zis eu!:)
Livia Ștefan
[30.Nov.06 12:01]
Bravo!
Se pare ca provincia traieste! Provincia are identitate:)
Mă bucur foarte mult că ne mișcăm, că arătăm, că urlăm în urechile tuturor (și nu toți sunt surzi, aici avem noroc:D).
O expoziție care ar trebui onorată, pentru că merită și pentru că oamenii ăștia au ceva în suflet și vor să ne arate și nouă ce...
Bravo! Să ne auzim de bine!
vă pup!

 =  ***
Dan Cârlea
[30.Nov.06 12:10]
Foarte frumoasa aceasta fotografie, copacul afirmandu-se in fata blocului ceausist. :)

Poate, dupa ce se va inchide expozitia, veti pune pe un blog toate fotografile, si veti da linkul, sa vedem tot. :)

Felicitari !

 =  de bine
florian stoian -silișteanu
[30.Nov.06 12:24]
sunt printre primii care au văzut fotografiile. I-am spus nanunului despre bucurie ba chiar mi-am permis să-i sugerez a încurajare câteva aspecte. Am făcut aceasta cu gând bun și susținut de ceva mai multă experiență. Sper că demersul celor doi să ajungă în timp spre o notă maximă. Felicitări

 =  !
Elena Marcu
[30.Nov.06 14:28]
Felicitări! La semn în subsolul acestui anunț cu aceeași bucurie și apreciere pentru Liviu Nanu, cât și pentru Călin Ștefan Răgălie, ale cărui articole, e drept, uneori mult prea tehnice pentru mine, m-au dumirit în privința Canonului meu îndărătnic. Felicit din suflet autorii și mi-aș dori să facă posibilă și întâlnirea virtuală cu fotografiile expuse.

 =  mulțumiri
Liviu Nanu
[30.Nov.06 15:07]
Mulțumesc. Este prima expoziție de fotografie de artă care se face aici, adică e o premieră. Sper să iasă bine, deja avem unele semnale pozitive chiar și din afara granițelor.

 =  Felicitări
Ela Victoria Luca
[30.Nov.06 15:10]
Mă tare bucur să văd cum arat foto devine tot mai explorată și că unul dintre cei pasionați este Liviu Nanu! Te felicit și deși nu am cum ajunge, mult îmi doresc să pot vedea (pe vedea sau dâmbovița) fotografiile din expoziție într-o zi!

Ela

 =  și eu aș dori să le văd
Adela Setti
[30.Nov.06 15:15]
Dar cum nu voi fi la Roșiori prea curând... sper să găsesc un drum mai scurt spre ele, aici, poate un link sau un photoblog.
Deocamdată, felicitări pentru vernisaj.
Adela

+ obiectivul, un fel de al treilea ochi :)
Ioana Petcu
[30.Nov.06 16:08]
bravo Liviule, n-am stiut ca si tu ai o pasiune pentru fotografie, eu spun ca un scriitor care minuieste bine si aparatul foto are un ochi in plus, cel putin pe mine m-a ajutat tare mult arta aceasta. Salut si pe Calin Ragalie pe care-l citesc adesea pe Fotomagazin.

subsemnata

 =  Ela, Adela, Ioana
Liviu Nanu
[30.Nov.06 16:24]
Ela, Adela, Ioana - nu pot pune fotografiile aici, dar voi reveni cu cîteva imagini de la vernisaj, sper. Vă las cîteva linkuri totuși, dacă doriți să vedeți mai mult. Mulțumiri pentru semn.
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/capiteliviucopy.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/apus_liviucopy.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/CopsaMicaliviucopy.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/oazaliviucopy.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/ferestre1liviucopy.jpg

 =  Congrats
Hanna Segal
[30.Nov.06 19:15]
Abia astep revenirea de la vernisaj si merg iute sa vad ce se ascunde in spatele linkurilor. Initiativa e de bine. De participat as participa, dar mai mult in spirit:)
Copacul are o eleganta orientala care contrasteaza cu arhitectura aia fara virtuti.

 =  foto
Mihai Tița
[30.Nov.06 22:51]
foarte frumos. si eu sunt un pasionat al fotografiei dar nu am atat de mult timp la dispozitie pt acest lucru. poate intr-o zi voi pune cateva fotografii aici pe poezie.ro :)

uite cum am vazut eu batrana
http://img46.imageshack.us/img46/508/ferestre11ol3.jpg

 =  galeie foto
Liviu Nanu
[01.Dec.06 00:36]
Las aici un link către galerie. Hanna, mulțumesc, Mihai, varianta ta e foarte interesantă, am prins ideea.
http://www.fotomagazin.ro/galerie/index.php?dir=Fotogalerie_Rosiori

 =  Ala, din Rosiori
Argeseanu Gabriel
[01.Dec.06 20:56]
Bai, ce nu stiu cei care bat campii?

 =  superbe
Florina Daniela Bordieanu
[01.Dec.06 21:13]
fotografiile din galerie

 =  oaspete surpriză
Liviu Nanu
[01.Dec.06 22:40]
La vernisaj am avut un oaspete surpriză, a cărui prezență m-a emoționat. Un fel de Gavroche, cu șapcă și pistrui, vă las aici link să-l vedeți și să-l recunoașteți.
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/LiviaGavroche2.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b391/antonpeta/LiviaGavroche.jpg

Mulțumesc tuturor celor care au comentat dar și celor care doar au citit aceste personale.

 =  gînduri de-a doua zi
Liviu Nanu
[02.Dec.06 11:25]
Se pare că a fost o experiență reușită, expoziția va rămîne pînă în ianuarie. Am primit și un mesaj pe mail de la niște tineri din Alexandria, care administrează un site cultural. Mă bucur că se face și acolo cultură, mai ales că sînt implicați tinerii, cei pe care-i cunosc și de la care aș fi avut pretenții se mișcă prea greu și doar limitat, în granițele județului. M-aș bucura să-i cunosc și personal, dar asta e mai dificil, ne despart 32 km și 3 (patru) localități celebre (Texas, Dallas și Baia de Aramă, adică Peretu, Plosca și Buzescu, comuna aia celebră cu judecătorii și palate). Aflu că au organizat și un festival de teatru pentru adolescenți sponsorizat de Primărie și alte firme. La noi mă mir cum primăria nu ne-a cerut chirie, așa cum a făcut la lansarea cărții mele, anul trecut. La acțiuni culturale, (cu mici excepții) nu vezi picior de consilier sau de primar.

 =  dublă exprimare
Adrian Munteanu
[02.Dec.06 16:05]
Găsesc că nu sunt deloc îndepărtate cele două forme de exprimare artistică : poezia și fotografia.
Îți doresc să ai sănătate, ca să le poți duce pe toate. Din experiență proprie știu că e cel mai important lucru.Restul se rezolvă de la sine, pentru că datele talentului există.

 =  fotochiperu' cel discret
Adina Ungur
[04.Dec.06 02:36]
Ahaaaaaaaaa! Te-am priiiiiins fotochiperule, paparazzo mic ce ești! (sper că știi de glumă. adică, eu știu că știi.)

Liviu, felicitări! Pe asta n-o bănuiam. Adică pasiunea ta pentru fotografie. Mă bucur să te știu și la o expoziție personală de foto (și mie îmi dau târcoale pasiunile astea pentru foto, ce mi-e mie ciudă acuma este că nu am un aparat mai bun, dar bun e și ăsta, îl iubesc, că-mi face pozele așa cum mi le face și facem echipă bună, zic eu).

Mi-au plăcut fotografiile, însă nu am cum să ajung la expoziție. Sunt și eu cititor al revistei sus amintite, mă bucur pentru tine, felicitări din tot sufletul!

Cu prietenie, Adina

 =  Adrian, Adina
Liviu Nanu
[04.Dec.06 08:43]
Adrian, mulțumesc pentru urare și pentru semnul lăsat.
Adina, nu-mi închipuiam că te pot surprinde cu așa ceva.
A fost un experiment, și dacă va fi reușit, voi recidiva în primăvară. Pînă atunci mi-ar plăcea să avem cît mai multe fotografii din activitatea comună a aite-ului agonia și să le expunem undeva, poate chiar cu ocazia cenaclurilor, dacă permanent nu se poate.

 =  felicitări!
Maria Tirenescu
[06.Jan.07 19:20]
Am mai citit, cu o lună în urmă, acest anunț, dar atunci nu am avut timp să caut imaginile. Acum, mărturisesc că am salvat câteva poze: Apus, Dimineață de primăvară, Început de primăvară, Lac toamna, Seară de primavară, Soarele s-a topit, Toamnă târzie, Căpițe, Copaci, Oaza și Apus-ul lui Liviu -Nanu.
Am o întrebare, inspirată de Oază. Cum se numește copacul cu semintele galbene din centrul pozei? Face parte din aceeași specie care se găsește lângă blocurile din Alba Iulia și în parcurile din Băile Felix.

Bine că măcar prin intermediul internetului suntem prezenți la astfel de evenimente!
Felicitări și sper că nu vă opriți după această expoziție!

Cu prietenie, Maria

 =  Maria
Liviu Nanu
[07.Jan.07 12:27]
Maria, n-aș putea să-ți dau date despre copacul respectiv, imaginea este luată dintr-o clopotniță, pe proprietari nu-i cunosc. Dar, acum, că mi-ai pus întrebarea, poate îi voi contacta cu fotografia în brațe, după ce-i voi identifica, desigur. Asta prin vară, cînd merg în concediu. Onorat de prezență.

 =  frasin
Maria Tirenescu
[12.Jan.07 17:16]
Am descoperit despre ce copac e vorba. Mi-a spus colega de biologie. Fiind un colegiu tehnic, nu toate clasele învață biologie și mă văd rar cu această colegă.

Info :: Fraxinus excelsior (frasin)

Arbore înalt (-40 m), are florile nude, de regulă poligame și apar înainte de înfrunzire. Creste prin păduri mai jilave. Se plantează adesea prin parcuri. Produce un lemn foarte valoros, scoarța, fructele și frunzele au întrebuințări medicinale, mai ales în contra reumatismului.
http://www.eukarya.ro/taxon/1145

Am găsit mai multe pe internet.

Spor la scris!
Cu prietenie, Maria

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !