Comentariile membrilor:

 =  o constiinta incarcata cu metafore
Paul Gorban
[29.Nov.06 15:23]
o poezie plina de simboluri si metafore. am observat, citind si alte poeme, ca metafora ocupa in poezia ta un loc aparte. vad in poeziile tale o constiinta incarcata de imagini, o armonie a acestora. sa inteleg ca in trupul tau curge un asa sange (poetic). mi-a placut

 =  feminin in dedublare
Ioana Petcu
[29.Nov.06 16:28]
ela, tu stii ca-mi place sa ma opresc nu pe totalitatea textelor tale, ci pe detaliile lor. imi rtine aici ochiul geometria care ordoneaza universul. o geometrie umana si una exterioara, a intregului, una care permite jocul si restructurarea: soare poate fi rasturnat, umbrele formeaza hexagoane, iar omul este culoare, vocale si dublu (identitate/alteritate).
un text tare frumos si prefer sa spun doar atit, sa nu mai complic prin cuvinte

 =  Paul, Ioana
Ela Victoria Luca
[30.Nov.06 15:31]
Mulțumesc fiindcă percepi armonia din metafore. Și sensul de dincolo, din miezul lor. În sângele acesta e spațiu și pentru altceva decât metaforă, sper să respirăm îndeajuns printre ele.

Ioana, nu întâmplător alegi să privești acel micro din geometria interioară. Fiindcă macro-ul este doar o altă perspectivă. Mulțumesc pentru privirea pe marginea hexagoanelor. :)

Ela

 =  ela
Oana Rovența-Micu
[30.Nov.06 15:35]
De ce deduc o nota de teama in ceea ce ai scris, si o nuanta e reintoarcere spre trecut? care este raul care nu te lasa sa treci peste? (''visul tau rau''). Persoana aceea din adanc la care te gandesti, care te-a marcat? eu cel putin, asa am interpretat scrierea ta. un fel de confesiune tematoare si reintoarcere spre tine, cea din adanc, care se loveste de un obstacol.

 =  Oana
Ela Victoria Luca
[30.Nov.06 16:34]
acest text a fost scris prin august (abia azi l-am postat aici) într-o zi când totul era sufocant, nici aerul nu mai era aer, nici omul parcă nu mai era om, iar aici nu e redată teama, ci căutarea unui spațiu liber în care vitalul să nu fie atins. "visul tău rău" este al celuilalt. altfel aș fi scris la pers. I. mulțumesc pentru ochiul explorator.

Ela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !