Comentariile membrilor:

 =  succes de casa
RaduLucian
[02.Jul.02 19:17]
:)
in sfarsit un text care m-a amuzat.

la fel ca o prietena de-a mea de pe la varsta de 12 ani care de cate ori facea sau spunea o prostie si era prinsa cu matza in sac incerca sa intoarca situatia si sa rastalmaceasca totul in favoarea ei.
initial mi s-a parut ca esti un om care are ceva de zis si de aceea am trimis acel mesaj in care iti propuneam o alta atitudine.
ma amuz acum vazand pretentia ta cum ca tu ai fost cel care a incercat sa puna capat acestei "polemici absurde".
iti atrag atentia ca nu exista nici o polemica, nu din partea mea cel putin, tu te certi singur si iti mai dai si suturi in fund din cand in cand. ce am facut eu a fost sa iti ofer cateva raspunsuri prin care iti explicam de ce nu pot accepta anumite texte pe site.

psihologic, gesturile tale par destul de motivate. probabil o lipsa de atentie din partea societatii, atat profesional cat si familial probabil. ai gasit pe poezie.ro un loc care te depaseste ca si concept si ai gasit si metoda prin care sa faci valuri, sa se vorbeasca despre tine si sa fii din cand in cand in centrul atentiei, citez: "Gestul domniei sale, lipsit de politete, dar foarte util mie acum, ma ajuta foarte mult (in fond, e o reclama, negativa dar reclama)".
mai pot sa spun: tragic domnule, demn de mila.

nu esti primul si nici ultimul care face asta. ceea ce incercam eu sa iti explic era ca nu vreau ca pe poezie.ro punctul de atractie sa fie controversa, indiferent ca se manifesta in domeniul politic, social sau pornografic.

te anunt ca m-am saturat de aceste discutii care acum s-au transformat intr-adevar in polemica si ca, dintr-un motiv foarte obiectiv, tot ceea ce vei trimite de acum incolo va fi ignorat si daca isi pastreaza linia, refuzat.
iar acel motiv foarte obiectiv este pur si simplu inutilitatea atentiei pe care ti-o acord si faptul ca imi pierd mult prea mult timp cu asta, in loc sa il utilizez intr-un mod mai constructiv.

ar mai fi de zis ca eu, personal, nu accept minciuna, lasitatea si inselaciunile. si asa se caracterizeaza atat gestul facut de tine cat si cel al lui wall, chiar daca pentru voi pare altfel. poate e varsta de vina.

in cazul in care sunteti in continuare convinsi ca aveti dreptate nu pot decat sa va sugerez, atat tie si lui wall, cat si celor care va simpatizeaza si se identifica in modul vostru de abordare al lucrurilor, sa va creati propria manifestare a geniului creator.

realizarea mea nu sunt textele publicate pe site, ci comunitatea poezie.ro, comunitate in care eu nu va vad plasati decat la galerie.

succes

 =  pt. 'mnealui
harald
[03.Jul.02 12:32]
Apropos, RaduLucian, ce-ai vrut sa spui prin "inutilitatea atentiei pe care ti-o acord"? Nu de dragu' polemicii, ci doar din curiozitate.

 =  ->harald
RaduLucian
[03.Jul.02 12:37]
asta e tot ce ai avut de zis, draga harald ? te-ai deranjat sa scrii doar ca sa faci acea remarca ?
asta a fost partea cu intrebari.
acum partea cu raspunsul:
nu cred ca n-ai inteles. da-mi voie sa cred ca, desi exprimarea e relativ gresita, ai inteles ce vroiam sa zic.
iar daca nu ai inteles mai lasa un comentariu si o sa rugam pe altcineva sa ne spuna ce a inteles.
iar daca asta este singura mea greseala, inseamna ca dupa tine sunt aproape de perfectiune (departe de mine acest gand :)

 =  Cut the bullshit..
balauru
[04.Jul.02 13:52]
Hello Man

Domnia ta nu te feresti de greselile de gramatica,de ce dai sfaturi la altii?

Ai scris intr-un raspuns "monstrii"
Ce fel de animale "e" astea? he..he..

Daca mai Marele saitului (eu sint de parere ca se spune siteului) a publicat
textul asta,sint gelos ,pe onoarea mea.
Inseamna ca-i place de tine.
Eu sint cel mai enervant si cenzurat din ultimul timp.Dar nu cred ca daca as pupa in ....pe unde iese inspiratia dupa un mic si o bere,Marele tot nu m-ar publica mai mult.Motivul il inteleg bine.Sint prea vulgar pt...directie si am hotarit sa ma schimb.Te sfatuiesc si pe tine,pt. ca-mi place "razvratirea" ta,sa dansezi asa cum cinta cenzorii,pt.ca e siteul lor
si fac ce vor cu el,got it Man? Nu e din banii Statului poezie.ro,nu-i asa Dom' mai
Mare? Apropo,joci tennis? Facem un set?

Jenica Cenzuratu'

 =  Balaure, cite capete ai?
harald
[08.Jul.02 13:25]
Balaure, "monstri" se mai scrie si cu doi "i". Poate ca ai dreptate. Eu nu-mi amintesc despre ce "monstri" vorbesti tu...Oricum, spui si scrii "tenis" nu "tennis", spui "fotbal"( si la fel il si scrii) si nu "football" (futbol), spui si scrii "rugbi", samd. Deci "sait" mi se pare la fel de justificat. Se accepta si varianta "site-ului", dar pronuntat dupa normele fonetice englezesti. Cit despre "razvratirea" mea...este numai a mea. Si n-am sa ma solidarizez cu nimeni. Eu cu RaduLucian vorbeam. N-am sa tin cont nici de sfatul tau bine intentionat.:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !