Comentariile membrilor:

 =  o.z.
Andrei Ruse
[22.Nov.06 12:07]
ai uitat de oana zavoranu, noua membra prm, ar fi pus capacul pe ceaunul asta de oo fierte

numai bine
RA.

 =  Andrei, mă dezamăgești!
Adrian Firica
[22.Nov.06 12:53]
ei, Andrei,
am stat de vorbă cu Onana Zăvoranu, pe teme literare, cu o lună în urmă: (http://www.poezie.ro/index.php/essay/212718/index.html).
acum ne pregătim pentru candidatura ei de viitor parlamentar european. după aia vom conveni unde să-și bage oamenii votul. e timp, berechet!

 =  rebeliune estetică
Tamara Zub
[22.Nov.06 14:29]
Ne propuneți un text bogat în informații cultural-mondene și garnisit cu zeflemea spumoasă. Rebeliunea e doar una estetică și parcă un pic resemnată, astfel încât se digeră ușor de către cititor.

 =  Așa e coane!
PÃCALÃ VIOREL SILVIU
[22.Nov.06 16:30]
Întrutotul de acord, ele ne plac cu zeamă și dacă "e" vechi și ne sensibilizează măruntaiele putem printre icnete și sudoarea trasfigurării că total sub controlul hazardului e posibil să se întâmple și ceva fericit nației noastre care este.

 =  Reinfeld
Mihai Moise
[22.Nov.06 21:34]
acesta-i cuvântul cheie din text, cuvântul care redă urzeala (...) identificând acele personaje marginale a căror existență nesemnificativă dusă în spații restrictive se colorează brusc atunci când anunță ceva.

 =  Andrei, Tamara, Viorel, Mihai...
Adrian Firica
[28.Nov.06 15:07]
Andrei, Tamara, Viorel, Mihai,
n-am vrut să mă dau mare, să fac eu prima pagubă-n ciuperci, Doamne ferește!
ziceam și eu, așa, că Oana era mai câștigată dacă făcea un clip, o reclamă prezervativelor, decât să fie consilierul imaginii lui Vadim. de bustibus, non disputandum!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !