Comentariile membrilor:

 =  plăcut!
Adela Setti
[07.Nov.06 10:58]
O vânzoleală colorată, umanizată doar atât cât trebuie; o lume scoasă parcă dintr-o carte de povești pentru copiii care nu mai cred în zâne bune, dar ar da bucuroși iama la tarabele cu fructe, bomboane și iepuri de pluș. Cântările tale aduc o prospețime insolită în peisajul crepuscular prin care mă mișc pe aici de o vreme. E bine scris, nu se teme să arate o față mai veselă a realității și o face cu măiestrie.
O să mai trec.
Adela

 =  o piata numita lume )
cornel marginean
[07.Nov.06 12:11]
nu credeam ca voi fi atent sapte poezii intr-una dar m-ai captivat, oamenii ascunsi in atatea plantute si animalute , bine gasite personajele
esti o poeta dar si o psioloaga

stima

 =  Ca o ciumăfaie
PÃCALÃ VIOREL SILVIU
[07.Nov.06 16:11]
Miraculoasă lume stă în galantare. Puțin cam lungă, nu știu de ce m-am bucurat cînd am văzut afișat că e ultima.

 =  intotdeauna mi-au plăcut piețele pentru că ele sunt usor atinse de frumos
Adriana Marilena Simionescu
[09.Nov.06 19:58]
Adela, natura se înfioară de plăcere atunci când spiritul se înclină prin omagiu în fața frumuseții așa că nu știu de ce am impresia ca până și Dumnezeu face o reverență atunci când se întâmplă să treacă prin piață. Mulțumesc pentru vibrația la acest poem și felul în care ai împletit vorbele, ca fructele măiestrit așezate într-un coș de nuiele.

Cornel, sinceră să fiu nici eu nu mi-am închipuit că acest poem va avea vreun comentariu, si totusi.... Intr-adevar, piața ca o lume sau lumea ca o piață :) un univers deosebit ce mă fascinează pentru că rămâme întotdeauna nealterat, plin de surprize și prospețime. Ma bucură popasul tău aici.

Stiam eu că poveștile nu mint și că lui Păcală îi place să umble printre tarabe și târgoveți, mulțumesc mult de trecere și răbdare, Viorel Silviu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !