Comentariile membrilor:

+ m.
Adina Batîr
[19.Oct.06 12:43]
zic iata un discurs astfel aranjat incat pana si spatiile vorbesc, stiu si eu..? spatii de satana alba, de moarte, de nastere, prin inconcret, o plecare. ca o pisica. aici doar se priveste si se asculta niste urme fine de fluture. e nedizolvabil interior acest zgomot al viselor fara lacrimi cand timpul si spatiul nu permite nicio desfasurare a sinelui. mai ramane o senzatie de protejare a ceea ce nu poate fi niciodata al nostru. nu total. de aceea exista atatia oameni dubli... ca sa ne nastem si noi de mai multe ori si de fiecare data altfel, in alte locuri.

 =  unable
Ioana Petcu
[19.Oct.06 12:52]
adina, fain de trecere multumesc si sincer imi faceam mustrari de constiinta ca nu e ok textu' acesta... ca e prea ermetic, ori prea declarat / greoi sau usuratic. m'nfin.
gindesc ca suntem pe aceeasi lungime de unda, de-ai punctat asa frumos centrele acestei personale, surioara :)
am incercat printre altele sa formez o stare aparent dinamica, din foarte multe imobilitati si "unable".

de la ceasca mea de ceai negru,

 =  white satan
Florin Hulubei
[19.Oct.06 14:25]
nu prea m-am lamurit eu ce e cu satana alba, dar imi place textul. mai ales fragmentul penultim, cu imaginea edenului ca o padure. mai trec prin textele tale si revin.

 =  fain
Cosmin Dragomir
[19.Oct.06 14:32]
cum zice ardeleanul
insa titlul m-a dus cu gindul la Ion Barbu si la a sa ANtologie pusa la zid (titlu incomplet). imi face placere sa te regasesc pe site. curind o sa reintru si eu la capacitate mai mare. Cursiva proza / eu astfel as categiris-o. un atu consta in capacitatea coerentei intr/un text potmodern. ceea ce este o realizare prin departarea de promisunea curentului. mai vb

 =  raspunsuri deschise
Ioana Petcu
[19.Oct.06 14:52]
florin, uite ca ne abonam unul la textele celuilalt pina facem un hipertext :). apropo de satana alba nici eu nu mi-o explic inca foarte stiintific. e pina la urma tot o proiectie onirica, un paradox o data ca e feminizata, si nu stiu de ce asa apocrif, diavolul mi-a parut meu o femeie. apoi "alba", pentru ca in general e perceput ca o entitate cupida, profana, malefica. eu nu vad astfel, imi pare ca are tocmai ceva misterios si limpede. ca un doliu alb, daca vrei. si sa nu uit, miresele imi par niste fiinte foarte ciudate, foarte contrarii.

cosmin, bine ochip postmodernismul, te astept la capacitate cita va fi, n-am mai vorbit ... poate ne contact pe mess
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !