Comentariile membrilor:

+ remarcabil
emilian valeriu pal
[12.Oct.06 11:21]
Excelent dialog, umor din plin intregit de bun simt. Demult n-am mai ris cu atita pofta, dupa un asemenea text. As fi dat o replica cu rima, dar unde nu ma pricep nu ma bag. Mult, mult umor de calitate ce mi-a facut ziua mai buna, cel putin pentru mine. Am citit de trei ori acest dialog si am ris cu aceeasi pofta. Rima aproape desavirsita, dialog atit cit trebuie. Multumesc cu gura pina la urechi.

 =  Emil
Dan Norea
[12.Oct.06 11:45]
Vizita și steluța ne onorează. Mai ales că (așa am impresia) e primul tău semn pe pagina mea. Râsul tău dovedește că invitația noastră - hai să râdem împreună - și-a atins scopul.

După cum vezi, e un text colectiv, așa că va trebui să împărțim totul la trei. :)

 =  Subscriu
Andu Moldovean
[12.Oct.06 16:02]
Umorul este si va ramane calea noastra cea mai accesibila spre mantuire... nu stiu cine a spus asta, uneori cred ca am spus-o chiar eu, e posibil dar nu sunt sigur. Am citit aici patru scrisori (o patrulogie as numi-o, pentru ca Elia apare de doua ori, de, fiecaruia dupa rang :-) pline de seva si pentruca tot e vorba despre tantari pe aici, vin si eu cu un banc pe aceasta tema. Se facea ca o tipa bine de tot, insa cam "singurica", isi facea de lucru prin revistele cu "oferte" si gaseste un anunt care ii atrage atentia: dresor de tantari, am tantari capabili sa satisfaca orice femeie. Suna fata, aranjeaza vizita, la ora stabilita apare un tip bine cu o cutiuta in mana. Zice "sarumana", tipa se dezbraca, se intinde pe pat goala, tipul deschide cutiuta, iese un tantar... bazzz... bazzzz... se lipeste de tavan. Tipa asteapta, tipul incepe sa-l indemne, hai ma, hai, nu ma face de ras... Dupa cateva minute penibile tipul se uita incruntat la tantar si spune: "bine nemernicule, uite, iti arat pentru ultima oara!"
Drag de voi,
Bobadil.

 =  Andu
Dan Norea
[12.Oct.06 17:11]
Nu stiu daca umorul este o cale spre mantuire. Sigur este o cale spre o lume mai buna. Umorul e singura arma eficienta impotriva agresivitatii. Din pacate sunt inca putini oamenii care stiu sa rada.
Multumesc pentru vizita si aprecieri.


Ha! Ha! Hohotele-s mari.
Cine si-a imaginat
Ca dresorul de tantari
Le da lectii... de-ntepat !

 =  Dan
Andu Moldovean
[13.Oct.06 00:42]
E-adevarat, poate ca m-am "dus" prea departe cu exprimarea mea. Insa se petrec lucruri ciudate in lumea noastra; si daca ar fi sa ne amintim doar de caricaturile lui Mahomed... uite cum pana si umorul poate ucide, daca e sa o luam astfel, de fapt orice lucru omenesc poate fi rastalmacit, iar asta e un pacat la fel de omenesc, e poate chiar un blestem de care ar trebui sa scapam.
Sa mai scrii (scrieti) asa. E un leac.
Bobadil.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !