Comentariile membrilor:

 =  in the air
emilian valeriu pal
[02.Oct.06 16:28]
Te prinde bine nostalgia asta de toamna, radiografia unui moment schitat numai in tus, fara alte culori. Pare putin incomplet poate si pentru ca tabloul e numai schitat si e vorba doar de un singur moment. Putin cliseistic, insa, te salveaza felul in care stii sa conturezi atmosferi si sa integrezi toate imaginile in peisaj.
Emil

+ cal in fuga & marc lavoine
andreea iancu
[02.Oct.06 18:09]
:)) da-mi voie sa te felicit pt poema asta!!
* m-a facut sa ma gandesc la cantecul lui marc lavoine: elle a les yeux revorver
* romanul ¨cal in fuga¨.
ai o putere mare de asezare a imaginii in fiinta, ai concretitudine, obiectivitatea de care dai dovada( este una chiar nascuta din dragoste), restul este un curs ce imi place sa-i zic firesc. daca ai citit ¨cal in fuga¨stii la ce ma refer.
medeea

 =  erata
andreea iancu
[02.Oct.06 18:10]
elle a les yeux revolver

 =  emi, medeea
Florin Hulubei
[02.Oct.06 18:31]
emil, cred că, într-un anume fel, m-am "specializat" pe atmosferice. mă simt un pic mai în largul meu pe texte de genul ăsta. mulțam de semn!
medeea, spre rușinea mea, nu am ascultat nici melodia. n-am citit nici romanul. pe de altă parte, dacă te-am făcut să-ți amintești de ele, e ceva!mulțumesc pentru apreciere!

 =  atmosferă
Miruna Dima
[03.Oct.06 15:33]
Ãsta este unul din acele texte pe care l-aș lua cu mine într-un ierbar și l-aș citi atunci când mi-e dor, sau poate doar sete... Îmi place mai mult prima parte, evident, a doua mă aduce cu picioarle pe pământ, dar senzația rămâne foarte persistentă. De ce oare m-am gândit că ar fi tot aceea ce se ducea spre copiator?

 =  miruna
Florin Hulubei
[03.Oct.06 15:38]
Miruna, mulțumesc pentru semn. E tot "birotică", dar am vrut să fie mai specială.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !