Comentariile membrilor:

 =  sa facem hora fratilor
bogdan sevra
[24.Sep.06 23:27]
si sa comentam aceasta minunata si sensibila poezie. eu primul: este o poezie minunata si sensibila!

 =  am vrut să plec...
Elena Munteanu
[24.Sep.06 23:34]
Bogdan, mulțumiri, mulțumiri. Și când te gandești că am vrut să mă retrag o vreme... Uite, că nu pot. :)) Cu drag, Ingada.

 =  .
MA Ioan
[25.Sep.06 09:20]
Să devenim vers de culoarea dorului.

"Cocori în zbor etern", un paradis pe pânză...


Noroc bun
MA

 =  comentatorul numărul 2
Liviu Nanu
[25.Sep.06 09:32]
eu al doilea: poezia este cantabilă și descriptivă fără a fi criptică, cheia în care ea poate fi citită stă la îndemîna lectorului, cu condiția ca acesta să nu fie abătut din receptare, riscul disocierii și a confundării semnificantului cu semnificatul fiind destul de mare. Poezia are lumina palidă a unei icoane bizantine în flacăra pîlpîitoare a creației spre zborul insolit și maiestuos al cocorilor lirici. Ar mai fi de spus, dar mă opresc aici, lăsînd plăcerea comentariului și altora.

 =  erată
Liviu Nanu
[25.Sep.06 09:39]
Dacă trebuie și se simte nevoia pot dezvolta, însă disecarea unei poezii este mai degrabă plăcerea criticii, eu fiind doar un simplu mînuitor de condei virtual, vreau să mă bucur de întreg și nu de fiecare vers, metaforă sau rimă în parte. Și vreau să corectez, sînt comentatorul numărul 3.

 =  eleganță
Dana Banu
[25.Sep.06 09:45]
o eleganță rafinată a versului, un lirism care apare drept o exultantă a rostirii, abundența imaginilor vizuale pe care le aduce metaforismul determină calitatea poetică a textului,deși eu cred că figuralul, ca și muzicalul, sunt oarecum elemente adiționale ale poeticului, poezia aceasta pare a se susține tocmai prin ele;
o poezie care se cere studiată, privită cu atenție,
cu apreciere,

 =  Iertare!
Elena Munteanu
[26.Sep.06 09:59]
Îmi cer iertare că nu răspund așa cum se cuvine la cuvintele voastre, prieteni, dar sunt prinsă într-un eveniment important. Promit să mă întorc. Cu multe mulțumiri vouă, cu drag, Ingada.

 =  multumesc
Barbu LauTAra
[05.Mar.07 09:55]
de frumusetea ta mai merita sa mai citesc o data
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !