Comentariile membrilor:

 =  Un fan
Doru Emanuel Iconar
[26.Aug.06 08:55]
Am revenit ieri din vacanta, iar azi primul text pe care am avut bucuria sa-l citesc povestea dumneavoastra. Mi-a placut in mod deosebit descrierea padurii. Zilnic facem "calatorii" si fie ca visul dv. sa devina realitatea care ne da aripi.
Sper sa mai scrieti astfel de povesti.

 =  Scuze
Doru Emanuel Iconar
[26.Aug.06 10:47]
Scuze pentru greseala :am avut bucuria sa-l citesc este povestea dumneavoastra.

 =  emanuel, nume de fluture
George L. Dumitru
[27.Aug.06 13:31]
Multumesc de trecere si de vorbele bune. Mai am ceva povesti, nu scapati asa usor de mine. Nu mai folosi persoana a treia ca n-are sens. Spune-mi simplu: maiestate. Gluma adica.
Cu prietenie
George

 =  mă surprindeam
constantin cornelia claudia
[27.Aug.06 13:59]
Desfǎșurarea ulterioarǎ a evenimentelor m-a bulversat și m-a încântat în egalǎ masurǎ. Manualele și normele mele de împerechere optimǎ au ajuns la lada de gunoi a decepției și uitǎrii. Eu însumi am fost cel care le-a purtat acolo, cu un zâmbet amar pe buze, fiind convins de absoluta lor inutilitate. Viața, cu pofta ei teribilǎ de lecții și paradoxuri, a transformat ’’ilustrele’’ mele învǎțǎturi într-o nemiloasǎ ironie la adresa falsului absurd.

pentru că și deoarece cum poți să treci dincolo de vălurile sufletului femeii atât de repede să-ți dai seama ce ascunde? după teorii? după teorii frate, nici pe good nu l-ai recunoaște.
mulțumesc de lectură.

 =  pentru o sora implinita
George L. Dumitru
[28.Aug.06 10:11]
Frate, acolo se spune despre desfasurarea ulterioara de evenimente fara nici-o referire temporala. Se poate spune ca se intampla si la ora cand vorbim. Mesajul frazei este ca teoriile au fot demontate de fapte, de experienta in sine si ca observatiile din afara nu sunt tot una cu implicarea. E virba de inceputuri, de tinerete, de gogomaniile pe care le face orice barbat in devenirea lui. Lucruri simple. Fiecare trece in viata prin momentele astea. Autoironia e prezenta in text asa ca nu m-am dat rotund. Cred ca ai luat-o prea repede si prea personal.
Multumesc de trecere.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !