Comentariile membrilor:

 =  Pan
Bea3x
[25.May.02 03:59]
E frumoasa. Poate putin prea scurta, si la ultimele doua versuri o usoara poticneala. E doar un hic, nimic grav. Vezi cu patratelele alea, eu nu le vad bine.

 =  Pan
Anton
[25.May.02 03:59]
Domnule Pan,
Eu personal nu vă consider nicidecum un pesonaj vicios, iar aceste "vicii" pe care ni le oferiți, au mai degrabă ceva divin, probabil inspirația, sau altceva greu de definit.
O mică întrebare: de ce în loc de î sai Î apare un pătrățel?

 =  :)
antuna
[25.May.02 03:59]
eu nu as fi numit poezia "vicii", as fi numit-o "gelozie", ca mie asta imi sugereaza..scurt si cuprinzator, ca o sageata mica-mica da' voinica:).. mi-a placut integral

 =  Anton, Bea, antu
Pan
[25.May.02 04:13]
am corectat, folosisem semnul gresit. Domnule Anton, de la un autor de texte ca dumneata astfel de cuvinte inseamna foarte mult pentru mine. Multumesc.
Bea, nu mai pot fi lung in gelozie si exprimarea ei... am imbatranit:)
Antu, nu pot sa o intitulez Gelozie din doua motive. Primul este acela ca mai am o poezie cu acelasi nume postata destul de curand iar al doilea este acela ca... nu-mi foloseste cu nimic in a fi gelos... asta este:(((( :)

+ da
prietenul_necunoscut
[25.May.02 15:15]
Mi-a placut mult si ideea si transpunerea ei, in pofida titlului :)
Iar gelozie... qui prodest?

+ *
Andia
[25.May.02 16:53]
*Pentru atmosfera, sinceritatea sentimentului, simplitatea versului.

ps
vezi ca mai e cineva pe site care rade la fel de mult ca tine :))). Spune-i sa nu mai rada atata, ca nu e bine.

 =  hai ma, pane...
degeaba
[25.May.02 17:37]
este nemaipomenit de chinuita - dovada fiind si cratimele si apostroafele care abunda intr-un text de numai 6 versuri. topica este iarasi alandala - deasa ceata nefiind decum o alegere prea fericita, iar acel
vei atârna un zâmbet dimineață?
nu a sunat deloc bine
cum vine aia "dimineață"?
imaginea este draguta dar cam incoerenta

 =  fan pan
virtuala
[25.May.02 21:02]
tocmai eram pe punctul de a-ti atrage atentia - in timp ce sorbeam din tigara - ca fumatul nu e bun si nu e sanatos nici sa bei prea multe cafele - astea-s viciile nu ? Gelozia ? ma mai gindesc - in fond un pui mic mic de gelozie apare si in cea mai puternica si frumoasa dragoste la un moment dat. Sint fanul tau si al celor care ti-au apreciat poezia.

 =  p_n, Andia, degeaba, virtuala:)
Pan
[26.May.02 02:43]
p_n, multumesc atat pentru apreciere cat si pentru simpatia in "qui prodest?"
Andia, ti-am mai spus... de la tine aprecierea este mai mult decat pot sa sper. :) Cine este razaretul? Asta asa, ca sa-l sfatuiesc de bine:)
degeaba, chinuit este sentimentul. dmineata..hm, da.. dimineata intelegi zambetul, mai ales pe acela absent. Topica se leaga de dimineata.:)
virtuala, multumesc. O explicatiune. Ia sa vedem...: Cafeaua-viciu, tigara-viciu, gelozia-viciu(?). nu cred! Dependenta de iubirea femeii?? hm... ma mai gandesc:)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !