Comentariile membrilor:

 =  .
silvia caloianu
[02.Jul.06 07:13]
Domnu'Druta, chiar nu stiam de o asemenea "meserie"! :(

altceva: pe acest site nu e voie sa publicam mai multe texte odata, in aceeasi unitate de timp. se considera drept abuz. a se vedea regulile, care vor suporta modificari - apropo, din cate se stie - in zilele viitoare http://www.poezie.ro/includes/#rules

 =  părere
Liviu Nanu
[02.Jul.06 08:10]
Nu contest. Mai ales că și în România lucrurile au stat tot cam așa pînă acum cîțiva ani. Am rezerve însă la afirmațiile dumneavoastră că magistrații fac jocul poliției și al procuraturii. Dar orice este posibil. Aveți cîteva mici greșeli typo, probabil din graba transcrierii.

 =  Călăul este marele frate de la Răsărit
Tudor Negoescu
[02.Jul.06 08:47]
Domnule Druță (au vrut părinții, prevăzători, să vă protejeze strigîndu-vă și Boris?), e grav ce se petrece pe-acolo, e grav că Marile Puteri nu sînt interesate de soarta Moldovei! Călăii nu sînt ,,operativii" mărunți, nici KGB-iștii din structurile de conducere ale republicii. Călăul este marele frate de la Răsărit, care acționează cum știe el cel mai bine: prin teroare, prin violență... De el trebuie să vă despărțiți mai întîi.
Dacă periați textul de unele inadvertențe de limbaj, de gramatică (ex: aceștia...umilește cît le vine) îl puteți trimite mai departe. Chiar și Comitetului Helsinki pentru Apărarea Drepturilor Omului...
Oricum, un text impresionant prin dezvăluirile făcute...

 =  Tudor Negoescu: de drepturi, la Chisinau... :(
silvia caloianu
[02.Jul.06 09:11]
Comitetului Helsinki pentru Apărarea Drepturilor Omului...a avut rubrica permanenta, saptamanala, pe parcursul unui timp indelungat, intr-o emisiune realizata de catre studioul meu. Cand am fost jefuita, aproape ca in vazul meu si al lumii, fiind clar cine e hotul, politia s-a prefacut ca nu poate face nimic. O pierdere de vreo 5000 euro sau ceva mai mult?! Mare lucru! Desi, trece al doilea an, nu am primit macar un raspuns oficial in privinta cercetarilor. am scris si o cerere, toamna trecuta. Iar Comitetului Helsinki pentru Apărarea Drepturilor Omului...nu a dorit sa se implice.

 =  călăii mileniului trei
Ion Diviza
[02.Jul.06 18:48]
Mai întâi, îți spun bine ai venit pe www.poezie.ro, cu întârziere, poate, însă abia acum te-am descoperit aici, pentru că în ultimul timp frecventez cam rar site-ul și, în plus, așa cum ne reproșa un confrate, citesc mai mult de pe la subiecte fierbinți. Articolul tău este cu adevărat un subiect fierbinte. Faptele descrise nu sunt cunoscute prea mult nici la Chișinău, e bine că ai curajul și competența să atenționezi opinia publică mondială asupra actelor de barbarism care se comit în penitenciarele din Moldova și a debandadei din justiția moldavă.
După cum au observat și antecomentatorii, ai câteva greșeli de typo, pe care ai putea să le corectezi logandu-te și clicând optiunea "Acest text îți aparține: Poți edita/corecta acest text." Dacă e necesar, pot să-ți explic ce și cum la telefon. :)

 =  dă-o pe divertisment, Silvia
Tudor Negoescu
[02.Jul.06 19:53]
Îmi pare rău cînd aflu despre incidente de felul ăsta, Silvia! Probabil că ești o persoană incomodă pentru mulți de-acolo! Un sfat: ca să scapi de ei, dă-o pe divertisment!
E mai comod, cîștigi mai bine...
Sau, ca să ai mai multă siguranță, angajează-ți paznici!

 =  Trist si veridic
Anghel Pop
[02.Jul.06 20:26]
Intristator...
Asa cum am mai zis si cei dinainte, atunci cand toate structurile statului sunt putrede, numai apelul la Curtile Internationale de Justitie din U.E. poate sa mai exercite o presiune asupra lor. Ideea e ca daca se vor face reclamatii multe si vor mai si pierde cateva, incetul cu incetul se vor potoli, primind ordine "de sus".
O.N.G.-urile de care vorbiti ar trebui reprofilate incet-incet spre astfel de activitati...

 =  televiziune
Alpha Centaury
[02.Jul.06 20:40]
Nu pot sa cred, nu vreau sa cred... Ce fac televiziunile noastre. Domnule Druta, voi trimite articolul dumneavoastra la televiziunile din Romania cu legatura pe site. Sper ca va avea audienta. Nu se poate asa ceva.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !