Comentariile membrilor:

 =  actualizare.
Radu Herinean
[01.Jun.09 16:18]
Actualizat cu privire la utilizarea barei de jos pentru selectia limbilor si la amplasarea diacriticelor pe tastatura. Semnalat de Laurentiu Orasanu.

 =  probleme tehnice?
Roxana Sonea
[03.Jun.09 04:34]
O idee foarte buna. Multumim pentru ajutor.

Acum cateva zile, a fost postat un text in legatura cu alte probleme tehnice care au aparut peste weekend, legat de disparitia unor texte, comentarii, numar de vizionari.

Nu stiu daca s-au rezolvat cele importante cu postarea textelor si comentariilor, dar cea cu afisarea vizionarilor este inca o problema. Un text postat ieri, azi in cursul zilei avea in jur de o suta de vizionari, acum are 1. Poate v-au semnalat si altii.

Spun lucrurile acestea aici, desi textul de mai sus se refera la alt subiect, pentru ca nu reusesc sa gasesc acel text, postat de Eugenia Reiter in cursul weekendu-ului.

Succes in continuare si la cat mai putine bug-uri tehnice. :)

 =  Intrebare
Gârda Petru Ioan
[03.Jun.09 06:41]
Exista riscul ca site-ul sa clacheze la un moment dat cu totul? Aseara m-am speriat. Intreb, deoarece vreu sa stiu daca e necesar sa-mi fac backup la texte si comentarii. Presupun totusi ca la o adica textele se pot recupera, doar aveti voi backup, nu?

 =  resetare contor accesari texte.
Radu Herinean
[03.Jun.09 11:08]
Exista un backup online la toate textele, si in cel mai rau caz se pot pierde texte foarte nou introduse, in special intr-un moment in care baza de date afiseaza erori.
In privinta numarului de afisari, tocmai din cauza ca e vorba de foarte multe actualizari (la fiecare accesare de pagina), acestea au fost mutate intr-o tabela separata, care uneori mai genereaza probleme cum au fost cele pe care le mai intalnim acum. Numarul de afisari va fi in acest caz resetat la zero.

Daca depistati totusi ca va lipseste vreun text mai vechi va rog sa folositi adresa de contact a site-ului si sa trimiteti prin email cat mai multe informatii despre lipsa sau eroarea sesizata.

 =  Multumesc
Nagy Florin
[10.Jun.09 08:55]
multumesc pentru informatii. chiar aveam nevoie de ele.

 =  Va rog, o intrebare...
emilia gunea
[16.Jun.09 16:05]
Imi cer scuze dacă întreb ceva simplu, dar pentru mine este dificil de înțeles. Am instalat pe calculator Google (simplu) și Google cu Mozilla Firefox. Sunt mai familiarizată cu Google simplu si îl folosesc mai des, dar la citit (nu la scris)la unele texte (scrise de alții cu caractere românești) ș si ț apar ca niște patrațele in loc de litere(Acum scriu cu acest google - simplu)
Nu mă deranjează dacă pe calculatorul meu apar pătrățele în loc de litere, citesc mai greu sau trec pe celălalt google dar nu vreau ca la ceilalți care citesc ceea ce scriu eu, literele ș si ț să apară ca niște pătrățele. Dacă este așa si în textul acesta apar pătratele în loc de ș si ț vă rog să îmi spuneți căci în acest caz pe "Agonia" va trebui să scriu doar cu Google Mozilla Firefax.
Vă mulțumesc,

 =  O completare
emilia gunea
[17.Jun.09 15:51]
Tot eu, fac o completare. Sunt pe Google simplu, scriu cu caractere românești si "Tastatura românească în Ubuntu" ghid de contribuție de Maria Cusco , in cadrul textului ș(sh) si ț(tz) apar ca niște patratele, cum apare textul meu cand Doamna Maria Cusco citește ce am scris eu? De fapt asta intreb.

 =  Varianta 2
Laurentiu Nastasa
[10.Dec.18 14:27]

În MS Word, în bara de meniu: Insert > Symbol >. Se deschide un panel de caractere ce pot fi inserate în text. În partea de jos a panelului există butonul care asociază o combinație de taste unui caracter dorit. Diacriticele românești se găsesc în secțiunile Latin-1 (Â, Î, â, î) și Latin A-Extended (Ã, Ș, Ț, ă, ș, ț) ale tabelului de simboluri. Pentru a asocia o combinație de taste în vederea obținerii unui caracter, trebuie selectat caracterul respectiv în tabel și urmată opțiunea . Se va deschide automat panelul unde se va tasta combinația de taste dorita și apoi “Assign”. În acest moment puteți obține caracterul dorit prin combinația de taste setata. Eu folosesc urmatoarele combinatii:

Ctrl + a >>> ă
Ctrl + i >>> î
Ctrl + s >>> ș
Ctrl + t >>> ț
Ctrl + Alt + a >>> â

Pentru literele mari am adaugat tasta Shift la combinatiile pentru literele mici.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !