Comentariile membrilor:

 =  Semnele de ortografie și de punctuație...
Rodean Stefan-Cornel
[28.May.09 17:37]
Ioane, nu înțeleg de ce nu ai încadrat acest text la epigramă. Și nu mai înțeleg cum ai folosit semnele de ortografie și de punctuație (eu cred că sunt prea alambicate, poate-și spun părerea și alți colegi; în orice caz, parantezele orizontale la sfârșit de text mie mi se par total nepotrivite, că de aceea și punctul respectiv, pus între ultimul cuvânt și a doua paranteză apare cam ciudat; repet, m-aș bucura să-și spună părerea și alții). În rest, poanta am înțeles-o (dar nu-mi spun părerea despre ea), iar prozodia mi se pare corectă.
Cornel

 =  Bine, imi spun si eu parerea
Gârda Petru Ioan
[28.May.09 20:12]
Se pare ca unele semne au disparut, iar textul este incadrat la epigrama. Eu cred ca nu ar fi nepotrivit daca ar fi doua puncte dupa mir si ultimul vers intre paranteze, daca textul este epigrama.
Relativ la poanta: Daca preotul administreaza cimitirul, este firesc sa vanda si locul de veci. Daca nu-l administreaza, poate vinde loc de veci la el in gradina, dar care-i poanta?
Ca preotii vand pamant, in general, iarasi nu mi se pare ceva nemaipomenit. Multi preoti le invart mult mai bine pe cele pamantesti decat pe cele sfinte.
Deci nu prea vad poanta.
Mai am o rezerva: cacofonia "Economia ia".
Nu cred ca spun ceva nou cand afirm ca Ion Ruse e foarte prolific, dar alterneaza texte reusite cu texte mai mult sau mai putin improvizate. Cred ca vrea sa doboare ceva record. Ii urez succes!

 =  părerea unuia din atelier
milos petru
[28.May.09 20:53]
1.Total de acord cu G.P.I.
2.Și până nu a apărut economia de piață se vindeau locurile în cimitir de preot cu aprobarea unui consiliu al bisericii, la fel și azi.
3. Noutatea ar fi că acum se vând metri cubi, până mai ieri se vindeau metri patrați, deci s-ar putea ca asta să fie poanta, morții nu se vor mai putea îngropa adânc.
4.Aceste versuri mai sunt undeva pe sait, dacă nu cumva mă înșeală memoria.
5. Catrenul îmi place și probabil era bine să nu fie încadrat la epigramă.
cu bine
milos

 =  Nu e cea mai cea... epigramă
Ruse Ion
[28.May.09 20:53]
Cornele, am făcut modificările sugerate.
GPI, sunt încă în perioada de căutări. Nu mi-am propus sa dobor nici un record, mai ales că site-ul nu e un teren de sport. Nu concurez cu nimeni. Postarea unor texte mai slabe, chiar dacă știu ca așa este, o fac de cele mai multe ori, din dorința de a afla și părerea celor mai experimentați și astfel să-mi îmbunătățesc scrierile. Mulțam pentru urarea de succes, dacă se referă la a scrie mai bine, nu mai mult!
Ion
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !