Comentariile membrilor:

 =  On "Mens sa (ta) na in corpore sa (ta) no"
liviu ofileanu
[14.May.09 16:29]
Bună!
Am citit un text care poate figura într-un act al unei piese de teatru fără probleme. În genul lui Caragiale, personajele dau cu tifla, deformează neologismele. E de remarcat felul simplist în care personajele văd actul politic, dar și cum înțelegerea lor mediocră, așează prin unda de șoc a umorului o bilă neagră pe masa actualei puteri. Felicitări!

 =  e de ras da' e de plans
Andrei Trocea
[14.May.09 16:58]
ca amu stim cu totii ca intelighentia noastra vulvara cam asa isi tine discursurile in aulele de sub plopi, in mireasma micilor. si ca intelighentia asta acopera cam muuult procent din populatiune.
la inceput e o neconcordanta de timpuri: incepi cu prezentul si brusc aluneci spre trecut.

At

 =  Europarlamentari
Gârda Petru Ioan
[14.May.09 17:15]
Ai putea sa-i trimit pe Ion si Pe Gheorghe ai tai sa candideze pentru alegerile parlamentare ca independenti sau in partida. Categoric n-ar avea cel mai slab discurs.
Uite, eu imi pun semnatura. Nu stiu daca si botu, pardon, votu.

Rapid si bine le mesteresti!

 =  Multumiri
Atropa Belladona
[15.May.09 08:39]
Liviu, multumiri pentru lectura si aprecieri, mai mult decat placut surprinsa de aparitia semnului tau in pagina mea!

Andrei, ma bucur cand apari, ai mare dreptate cu neconcordanta timpurilor( am inserat mai tarziu fraza respectiva si de aici scaparea, voi corecta) dar si cu rasu-plansu! Pertinente observatiile, iti multumesc!

Nelu, voi urma sfatul tau, ii pregatesc (pe cei doi) pentru Bruxelles!:)

Va multumesc mult, tuturor, vazuti si nevazuti,
carmen

 =  colegi de partida
Bogdan Nicolae Groza
[15.May.09 14:49]
Un text plin de savoare, cu gaselnite in ceea ce priveste sensul lor, pus aiurea intentionat de autoare. Poanta de final am intuit-o, insa felul cum ai scris-o m-a surprins placut, folosind ambiguitatea asupra "umflării a una, alta...." Vasazica, se baga si celalalt in partida dar vrea mai la drepta ca in centru e femeia. Din toti cei trei membri cea mai fericita si avantajata,totodata, din punct de vedere politic e femeia, ca se poate plia cand la stanga, cand la dreapta, in functie de...nivelul politic al colegilor ei de...partida.

 =  Bodo si ganel:)
Atropa Belladona
[15.May.09 20:22]
Bodo, era cat pe-aci sa te sar!:) Daca apari si tu la spartul targului!:)
Multam pentru aprecieri:)

+ "sufletu e bun, numa creieru e prost la oameni" - citat din spusele unui copil
Ela Victoria Luca
[15.May.09 20:51]
deci nu mă leg de umor, că e duduitor în discursul atrop(i)ei, de dau în hipermetro_pie și vai atunci de entropia umorilor mele, vor țâșni ca vezuviul și pompeiul e deja cenușă. nu mă leg nici de berbanții personogizați aici (tulai, că fain îi să mă puot juca și io cu_cuvelele cuvinte undeva fără să pice nimic pe iminența mea cenușiealbalbastră), fiindcă-s bine rău îmbălsămați în trăsături și lături de caracter. nu mă leg nici de mesageria morală a acestui text, că atuncilea vai și amar, îmi piere și hazu, iar de năcaz mi se umflă și mie vro capilară d-aia de la cap (că d-aia te pomeni că s-or numi așa, de la cap se-mput capilarele astea și vai de cap(beep)larele. dar de ceva trebe să mă leg, că nu mă pot abține să nu-ți trag una cu steaua direct în frunte (ai bentiță, va fi amortizat impactu, fir-ar! nici măcar asta nu-mi iese cu cap): mă legi deci ca să nu mă mai lungscurtesc de criză. de ce hamacu ei de treabă te-ai pus și mata mătrăgună să otrăvești acest corp al discursului cu o substanță atât de nocivă, ai? nu ni-i de-ajuns aia, epocalipsa? douămiiispuldoișpist ca curent nonliterar care vine cu inversarea atitudinilor și se umflă apele, șterg cu noi de toți biții, aleluia vinuț, aleluia băute, eminențe avortate vom fi, cu mens și cu sana cu tot, corpore spulberatus. și virtualitatea se va scufunda, vai de virtutea ei, care mai este. că d-aia nu mă mai imblic atâta în chestii serioase, mi-i că fac de la microtensiune chipertensiune acuș în douămiivouă.
tulai, că mi-ai desfăcut un blestem la cât oi băgat râsu-n minie sara asta. na, să te-nveți cu mentosane, na, ptiu, piei!
ela

 =  pese că nu e sefe
Ela Victoria Luca
[15.May.09 21:06]
dacă n-am ela_borât cu_minte furnicile alea de mai sus, dă-le cu ceai de mătrăgună, că așa merită, puah

 =  Ela cu st-Ela
Atropa Belladona
[17.May.09 15:30]
Doamne, da' ce m-am mai ras, ca pe vremurile noastre bune, alea, stii tu, din trecute vieti cu doamne si domnite...de s-au si ingrijorat Gheorghe si Ion, sa nu ramana fara director de campanie...asa, ca, pentru a te mai imblanzi, iti transmit sarutari de maini si manusite si te roaga ceremonios ca data viitoare sa vorbesti ceva mai putin academic, sa poata pricepe tot vulvul...daca nu te descurci cu colocviala romaneasca, poti sa ne scrii in swahili, ca swahilita o stim, cu romana e mai greu!:)
pup

p.s. stiu ca stii ca stiu de ce te-a incitat textuletul asta!...:)

 =  stela și arșinel
Ela Victoria Luca
[17.May.09 15:35]
păi soro m-ai ofuscat, ce io-s arșinel, sau așchiuță? că ce ai tu cu partea mea masculină din mine însămea care mă face să joc o bătută de cuvinte de se m-ai dărâă-odată babilonu limbilor și se cutremură vuvlu? m-a-ncântat, na, zdupeșă domniță cum sunt și foarte atentă la învârtelnița sens-urilor din uameni și la politica lor internexternă. iar cu știuca nu știu ce ai ști de știut, fii atentă e răpitoare. deci, la saramură cu ea. să se-mbete apoi iongheorghiiarșneiișiașchiuții, parol!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !