Comentariile membrilor:

 =  Zhuang Zi
Alberto M. Popesco
[04.May.09 19:07]
eu știam că era vorba de un fluture, nu de o muscă. nu-mi placea partea în care o dai în caterincă, acolo cu lenea. dacă te temperai reușeai să gestionezi mișto și sarcastic până la capăt.
amical

 =  ztz
bogdan sevra
[04.May.09 20:21]
da, fluture, însă undeva în fundal și o muscă, mai mult sonoră decît vizibilă.

+ poem de calibru mare cu repetiție și amortizor
Anghel Pop
[04.May.09 20:48]
poem inteligent, haios, imprevizibil, rasat, zărghit numai cât trebuie, răsucind cu blazare stringurile culturii de net într-o croșetare lirică impecabilă

bătrânu ioda e un poet care poate și câteodată chiar vrea, care aici a picat pe inspirație, care și-a depășit faza ludicului juvenil autostimulant pentru a se juca azi matur cu baloanele siliconate ale poeziei moderne. să-ți trăiască flerul!

 =  .
Mihai Constantin
[04.May.09 21:03]
da, e frumos și ciudat atât cât trebuie

parcă ar fi un poem de leon wahl

 =  nu
GHERMAN ADRIAN
[04.May.09 21:37]
nu am auzit de el... de fapt daca imi aduc bine aminte cred ca imi aduc aminte dar asta nu inseamna ca si pot scrie poezie despre batoanele lui peste

 =  o mică adăugire
bogdan sevra
[05.May.09 18:57]
mulțumesc, băieți, pentru cuvintele voastre! iar ca adevărul să fie complet vă las și linkul unde veți putea viziona online episodul pilot despre care poemul meu face vorbire:


http://tvshack.net/tv/MacGyver/season_1/episode_1/

+ :)
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
Macgyver, A Team, Starsky & Hutch + italia uno, canale cinque, canale quatro, raiuno, raidue. cam asa le vedeam eu, undeva dupa 90 :)

nu am mai citit demult un text din asta 'smecher'. lumea in general cauta sa se situeze intre metaforic si minimalism sau urban, ca deh, e la moda. tu l-ai scris de parca nu ti-a pasat de chestiile astea. e asa, ca o grinda tare si imensa care pica din podul unui bloc ANL pe asfalt. imi place (auto)ironia si melanjul creat din sensibilitatea minusucula din a doua strofa, realismul din prima, introversiunea celei de-a treia si revenirea cu picioarele pe pamant din cea de-a patra. e un text inteligent si mai mult decat reusit. il recomand cu zambetul pe buze, dear ochila.

 =  cam asa ceva
Dmitri Miticov
[30.May.09 14:39]
Pentru ca observ ca publici cate o poezie pe an aici, ma inchin in fata acestei postari anuale cu ochii umezi, imbujorat. Impresionat de consistenta primelor 2 strofe.

 =  acele ''lucruri lipsite de importanță''
Tudor Negoescu
[30.May.09 15:13]
apreciez autenticitatea/sinceritatea trăirii din strofa a 2-a.
pînă la urmă, cred că acele ''lucruri lipsite de importanță'' din viața noastră vin să dea consistență trăirilor noastre, cred că ele ne salvează într-un final...

 =  .
Dana Stanescu
[30.May.09 16:13]
baaai da, m-am uitat atata la Stargate fara sa fac conexiunea cu maguyver * eu dandu-mi una peste frunce.


imi placu si poezia si ar trebui sa filozofez putin pe marginea ei dar sunt putin busy munci muste.

 =  bogdan
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
o adresa de e-mail ai? las-o aici.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !