Comentariile membrilor:

 =  Epigrama vine de la Vișeu
Călin Sămărghițan
[28.Apr.09 10:15]
Felicitări premianților, felicitări ”agoniștilor”, felicitări sibienilor, hehe! Grupul epigramiștilor ”agoniei” devine tot mai solid și... laureat.

 =  Felicitări !
Dan Norea
[28.Apr.09 10:25]
Dacă până acum doi ani, singurul agonist care lua premii era Diviza (am impresia că Sorin Olariu nu prea participă), se pare că, în ultima vreme, agoniștii ocupă sistematic locuri pe podium. Evident, situația se datorește nu numai ieșirii agoniștilor în lume, ci și a intrării lumii bune în agonia - după Nic Zărnescu au venit pe rând Nae Bunduri, Cornel Rodean, Ioan Toderașcu, Gheorghe Culicovschi, Marian Dobreanu, Iurașcu Tataia... Ca la orice enumerare, îi rog pe cei omiși să mă scuze.

Deci: felicitări Nicolae Bunduri, Laurențiu Ghiță, Ion Diviza și Marian Dobreanu. Dar i se cuvin și lui Cornel Rodean, președintele cenaclului sibian premiat !

Și mulțumiri lui Cornel Rodean pentru prezentare. Promit ca, în compensație, să vin eu cu prezentarea de la Buzău.


 =  Felicitari!
Atropa Belladona
[28.Apr.09 10:33]
Felicitari, Cornele, tie si tuturor celorlalti premianti! Ma bucur enorm ca atat de multe premii au ramas in familie! La cat mai multe!

cu admiratie,
Matraguna

 =  Bravo
Florin Rotaru
[28.Apr.09 10:47]
Felicitari si din partea mea. Mi-ar placea sa citesc epigramele premiate asa ca fac apel la bunavointa celor in cauza pentru a-si posta creatiile pe site.


 =  Plăcerea mea!
Laurentiu Ghita
[10.Dec.18 14:27]
Cornel,
Plăcerea a fost și de partea mea, atât în ceea ce te privește, cât și pe maeștrii Diviza și Bâlici de la Chișinău, pe Grig Dobreanu, Pann-ul Dur, și ceilalți. Păcat ca nu a putut ajunge și Nae Bun-ul.
E bine sa participe cât mai mulți dintre noi, să luam și premii, ca să ne ăntâlnim și să ne cunoaștem și personal și să dăm un aer proaspăt și acestor evenimente. Și, mai ales, să ne facem mâna în epigramă.
Apropo de sesiunea de la izvorul albastru al Izei, trebuiesc remarcate talentele de cântăreț ale lui Grig, secondat de Țețu de la Baia Mare, și de ansamblul de țâpuitori locali, talentele de dansator de ceardaș (pe orice) ale maestrului Gădălin de la Cluj (ceea ce explică declanșarea cutremurului de sâmbătă seara) și răbdarea doamnelor prezente, care au suportat cu stoicism repertoriul dinspre ora stingerii. Ne referim, evident, la ceremonialul de stingere a focului de tabară, oficiat cu mult talent literar de cei rămași în picioare.
Mulțumesc și eu organizatorilor, în primul rând pupăzoiului șef Lucian Perța, pentru sufletul pus și pentru găzduire.

 =  cu adevărat vesel!
Ion Diviza
[28.Apr.09 15:22]
Iată, am ajuns și eu. Cu felicitările, cu mulțumirile. Pentru informare operativă și pentru cuvinte frumoase în adresa colegilor. Prezentarea festivalului este exemplară; fără supărătoare semne de exclamație, dar cu multă căldură și considerație pentru epigramă și epigramiști.
A fost o mare bucurie și pentru mine să-l cunosc personal pe Laurențiu, să-l reîntâlnesc pe Corneliu-Ștefan Rodean, Grig Dobreanu. La fel ca și pe ceilalți confrați, care încă nu s-au înregimentat pe agonia. Lucian Perța este un om extraordinar si festivalul organizat de el poartă pecetea Zâmbetelor (sale) în Prier. Deci, felicitări, în primul rând, organizatorilor.

 =  Recunoaștere
Rodean Stefan-Cornel
[29.Apr.09 07:56]
Nici nu știu dacă la un asemenea text, autorul ar mai trebui să intervină și să răspundă comentariilor. Totuși, cred că se cuvine ca, în numele tuturor celor care iubesc epigrama și literatura satirico-umoristică, în general, să mulțumesc editorului care a plasat această informare (însoțită de completări și comentarii binevenite) la "recomandate"; înseamnă că se recunoaște că, într-adevăr, prin activitatea lor, epigramiștii agoniști fac cinste site-ului.
Faptul că seria de comentarii a fost deschisă de Călin Sămărghițan ne onorează, de asemenea. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și aprecierile corecte și lui Dan, lui Carmen, lui Florin, lui Ion; binevenite au fost și completările lui Laurențiu.
Cu deosebit respect,
Cornel

 =  Mulțumesc și ... mulțumesc!
Laurentiu Ghita
[29.Apr.09 09:54]
Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri!
Nu spun lucruri fumate când susțin că vă revine tuturor un procentaj însemnat din acest premiu. Activitatea mea de până acum pe site, comentariile voastre la epigramele mele, epigramele voastre și discuțiile iscate de ele, toate m-au ajutat și mi-au prins bine.
Spunea cineva că nu e cazul sa ne băgăm prin toate festivalurile și concursurile, pentru că jocurile sunt făcute deja, epigramele ajung sau nu, habar nu avem, etc. Părerea mea este că, dimpotrivă, nu trebuie să iertăm nimic, pentru că, în primul și în primul rând, scriem, ne antrenăm, ne facem mâna.
Pe urmă, or fi și ceva jocuri, dar, e loc, credeți-mă, și pentru surprize! La început o mențiune, apoi "Premiul pentru cea mai îmbrățișată rimă", până când, exasperați, vor ceda!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !