Comentariile membrilor:

 =  catre sibieni
bogdan dragomir
[14.Apr.09 00:39]
Calin,

iti multumesc (inca o data) pentru invitatia pe care mi-ai lansat-o. Au fost doua zile deosebite. Mi-a placut. Si pentru ca ramasesem dator cu un raspuns, vin acum si il dau (dupa o indelunga meditatie in si intre cele doua trenuri): cred ca artgotica este atat mai mult, cat si mai putin decat o comunitate, este un fel de familie. Exista o compatibilitate sangvina intre membrii ei- poezia.
Am gasit un Sibiu frumos si niste sibieni extraordinari. Unde mai pui...si niste brasoveni pe masura. M-a bucurat si onorat prezenta Adrianei si a lui Laurentiu.

Astept o noua intrevedere.

Cu ganduri de bine... :)

 =  fain
florin caragiu
[14.Apr.09 22:28]
mă bucur că acolo la voi s-a creat deja o atmosferă specifică a locului, în care cronica reușește să introducă. cu siguranță a fost o seară foarte interesantă.
cu prietenie,
Florin

 =  Domnilor
Călin Sămărghițan
[15.Apr.09 09:37]
Bogdan, a fost o plăcere și o adevărată descoperire. Pe lângă bucățile de Cluj sper că ai luat și câteva fărâmituri de Sibiu.

Florin, abia aștept revederea, cu fiecare invitat mai învățăm câte ceva și, mai ales, din fiecare invitat rămâne câte ceva printre noi.

 =  totusi
Olariu Fabian
[15.Apr.09 12:23]
si pe mine nu m-a invitat nimeni..

 =  Am notat
Călin Sămărghițan
[15.Apr.09 13:01]
Fabian, poți să vii oricând să participi, dacă dorești. După cum vezi, mulți o fac deja și au devenit chiar apropiați colaboratori. Invitațiile se referă strict la cititori, căci mai mult de 3-4 autori pe seară sunt greu de gestionat, și este imposibil să-i inviți pe toți deodată. Oricare dintre participanți poate citi, chiar dacă nu se află printre cei invitați propriuzis. Dar poate facem curând o artgotică itinerantă și poate ajungem și la Timișoara. Totuși, primul "salt" va fi unul mai aproape de casă.

Cred că soluția cea mai utilă pentru tine este să găsești întâi un cenaclu la tine în oraș, unde să ajungi să citești câte ceva, ca să dai și piept cu primele reacții.

 =  Radu
Liviu-Ioan Muresan
[18.Apr.09 21:38]
Paște fericit! Lumină veșnică și bucurii.
LIM

 =  Călin, scuze
Liviu-Ioan Muresan
[18.Apr.09 21:40]
Sărbători fericite!

 =  Calin,
radun gabor
[18.Apr.09 22:39]
Faci lucruri bune acolo la Sibiu. Te felicit!

Iti doresc ,, Paste Fericit!''

Cu multa simpatie,
Radun.

 =  o astfel de prezentare
silviu viorel păcală
[22.Apr.09 19:06]
e mai interactivă, putem să vedem că poeții sunt din piele și oase și îmbrăcați în stofă. Frumos. Vrem tot așa de acum încolo!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !