Comentariile membrilor:

 =  corecturÃ
Cosmin Dragomir
[15.May.06 20:00]
dar totuși este pleonasm

 =  Ptr Cosmin
octav chivulescu
[15.May.06 20:53]
Poti fi totusi mai exact in apreciere?

 =  Sunt cristalele vii?
Pandele Maricica
[15.May.06 22:09]
S-a dovedit stiintific faptul ca pana si cristalele au memorie. Deja ar trebui sa ne punem serioase semne de intrebare despre ce e viata. Nu stim. Nu stim multe lucruri despre natura, asa ca, pana vom dovedi contrariul, probabil ar fi bine sa acceptam o varianta: s-ar putea sa existe o divinitate.

Numai bine!
Mari

 =  detaliere
Cosmin Dragomir
[16.May.06 07:46]
"ă. Dar totuși ce au, dincolo de materie?" la început, în primul paragraf. te rog trece "și totuși" - este formulare corectă. mersi

 =  Re: Mari
octav chivulescu
[19.May.06 07:07]
"Nu stim multe lucruri despre natura, asa ca, pana vom dovedi contrariul, probabil ar fi bine sa acceptam o varianta: s-ar putea sa existe o divinitate."
Pentru mine, divinitatea exista cu siguranta: este insasi ratiunea! Puternica (poate „juca biliard” cu asteroizii ce ameninta pamantul-schimband chiar ordinea din Univers), leaga oamenii intre ei precum furnicile intr-un musuroi ce transformă indivizi neimportanți într-o entitate organizată, este prezentă în legile universului, în semințe, în ființe, în om. Este cea care ne determină gândurile care modelează materia. Există deși nu este materială. Este prezentă dar nu o vedem. O auzim doar prin glasul conștiinței.
Și este cea care, în definitiv, ne salvează...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !