Comentariile membrilor:

 =  mai des
Laurențiu Orășanu
[01.Mar.09 18:37]
E bine că a anlizați această antologie, cu lipsurile ei. Festivismul și laudele nu au contribuit niciodată la progres. Criticile - da.
Este impresionantă arhiva epigramistică pe care o aveți în minte, ceea ce vă permite să sesizați analogiile, dublurile, plagiatul, să semnalați lipsa unor autori care ar fi trebuit antologați, dat fiind scopul cărții.
Cred că existența unei biblioteci electronice ar putea fi de ajutor în demersuri analitice ca acesta, ca și pentru cei care nu cunosc atât cât dvs. ce și unde s-a mai scris. Am evita căile bătute, pe care unii ne înscriem din necunoaștere, nu din rea voință. Propunerea colegului Gârda Petru, de a avea o enciclopedie a epigramei on-line mi se pare una din soluții. Parcă și Laurențiu Ghiță, poate și alții s-au gândit și au prpus așa ceva.

Păcat că veniți prea rar aici, cu epigramele dvs.

Calimero

 =  epigramă și proză
Domnule Mircea C. Dinescu,
mă folosesc de această ocazie pentru a vă adresa salutul meu (ne-am cunoscut la Mizil în 10 octombrie 2008, în calitate de premianți la proză) și aprecierea pentru analizele pe care le faceți. Și eu sunt de părere că ar trebui să veniți mai des, dar nu doar cu epigramele, ci și cu proza dumneavostră. Am citit un text în revista „Fereastra”, din care am înțeles că aveți talent nu doar la epigramă, ci și la proză.
Cu respect,
FLD
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !