Comentariile membrilor:

 =  Florian
Liviu-Ioan Muresan
[19.Jan.09 17:25]
Mare onoare sa-l fi cunoscut personal. Si cu atit mai mare durerea pierderii. A trecut putin pe acasa si acum s-a intors la Domnul. Frumoasa rostire.
LIM.

 =  Eu, ca și Grigore Vieru...
Rodean Stefan-Cornel
[20.Jan.09 13:23]
Excepțional materialul de mai sus! Domnule Silișteanu, așa cum dumneavoastră ați avut privilegiul de a vă afla în aceași încăpere cu regretatul Grigore Vieru, eu am avut privilegiul de a asculta poemul scris despre Marin Sorescu (la care faceți referire în acest articol) recitat integral de dumneavoastră. Păi, dacă Grigore Vieru v-a ascultat recitând acest poem, iar eu, la rândul meu v-am ascultat recitând același poem, ce mai pot spune?
Mai pot spune... mulțumesc!
Cornel Rodean

 =  Liviu Ioan Mureșan,Rodean Ștefan-Cornel, dragi prieteni
florian stoian -silișteanu
[21.Jan.09 17:39]
Mulțumesc foarte mult pentru că ați aplecat din timpul dumneavoastră pe aici pe la noi pe la dumneavoastră..în trecere.Abia de am un ceas de când am întors chișinăului din tristețea pentru cel plecat dar și din fericirea că am fost iată contemporani cu un simbol.Din păcate nu am acces să pot pune poze și altele dar dumneavoastră ați văzut deja în lumea scrisă și văzută cîte ceva despre plecarea lui Grigore Vieru. O să pun pe arătarea care se numește blog ceva imagini poate...numai atât. Să-l prețuim în continuare pe omul care a fost Grigore Vieru pe luptătorul și poetul acesta.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !