Comentariile membrilor:

 =  .
Leonard Ancuta
[15.Dec.08 00:57]
intotdeauna va citesc cu placere, mereu stiti sa scoateti la lumina si chestiuni care pentru unii ar ramane mereu in umbra. ma bucur mult pentru ce am citit aici.

 =  ***)
Manolescu Gorun
[15.Dec.08 13:07]
Plăcerea e reciprocă. Cȃndva, undeva (la Deko) ți-m spus de unele lucruri care nu „te prindeau” și care ascundeu poezia ta și era păcat. Te-am urmărit de atunci și am văzut, ȋn timp, cum balastul dispare. Rămȃnȃnd un discurs amplu care se desfășoară firesc. Și dacă unora li se pare prea „amplu”, mie ȋmi place prin autenticitate ferită de orice stridență.

 =  o foarte bună punere a problemei...
Victor Potra
[15.Dec.08 14:33]
Sunt încântat de această abordare a predictibilității care apelează intensiv la exemple ușor comprehensibile. Un efort remarcabil de sinteză și de "pre-digerare" în scopul accesibilității.
Deși am rezervele mele (pe care le cunoașteți) în privința soluțiilor pe care le deschideți aici "aluziv", indubitabil avem o foarte bună punere a problemei cunoașterii ca predictabilitate, ceea ce este o premisă esențială pentru discutarea și înțelegerea fenomenului cunoașterii (inclusiv științifice) într-o lume în care "de cunoscutul" pare multiplicabil la infinit, cel puțin în paradigma clasică a lui adevărat/fals.
Cu dorința de a relua discuțiile noastre cât mai curând, poate într-o variantă extinsă, Victor Potra

 =  la mulți ani!
Adrian Firica
[15.Dec.08 16:38]
...
am citit cu mare atenție dizertația - teren minat domnule!
undeva lipsește o literă: "... nu spre entitățile care sun implicate."; ceva mă face să cred că "sunt", nu-i așa?

pe urmă am căzut pe gânduri: domnule, așa a procedat Moise cu poporul lui. a avut o răbdare dumnezeiască până și l-a convins, adică patruzeci de ani!

 =  *)
Manolescu Gorun
[16.Dec.08 21:46]
Eu mai am zece pana la optzeci (pe bune). Sper sa-mi ajunga.

 =  parere
Andu Moldovan
[15.Dec.08 19:08]
Daca dizertatia de inceput ca sa citez pe insusi autorul acestui eseu "Pe care nu o să le mai redau pentru că nu aș mai face altceva decȃt să vă plictisesc. Și nu au nicio legătură cu cele ce urmează." ma intreb de ce from the first place oricum cred ca ar fi trebuit debutat cu teoria multimilor vagi, parerea mea. Apoi nu pot fi altfel decat de acord cu Firica in acest caz particular (desi in general nu-mi sta in fire acest lucru) Dumneavoastra Domnule Gorun (ca Tovarase nu pot sa va zic) va cam faceti prozeliti. Apoi... eseul e asa cum e, se poate citi, mie insa imi creeaza o impresie de usoara dislalie.
Ma rog, scuze de deranj.

 =  **)
Manolescu Gorun
[17.Dec.08 08:16]
Te scuz, fiule (că nepoate nu pot să-ți zic).
„Puștii de pe uliți au crescut/ Au prin parcuri ȋntȃlniri pe seară/ Și-mbătați de primul lor sărut/ Trag cu bărbăție din țigară” zicea, pe vremuri, un poet.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !