Comentariile membrilor:

 =  .
alexandru moga
[04.Dec.08 23:07]
e nasol sa visezi noaptea ca ajungi la recomandate
inseamna ca te obsedeaza chestia asta si nu e sanatos

am incercat sa citesc poezie scrisa de tine si trebuie sa recunosc ca mi-a fost greu
extrem de greu m-am si lasat pagubas
nu are nimic nici sare nici piper
esti cantonat intr-o fundatura nu experimentezi nimic folosesti acelasi bagaj de cuvinte mostenit probabil din scoala si ai impresia ca lumea are ceva cu tine

nu are nimeni nimic cu tine liviu

pur si simplu mai sunt inca 10.000 de oameni cu acelasi discurs asta e tot

oricum sfatul meu este sa visezi o femeie frumoasa o plaja in pacific sau altceva mai interesant decat recomandatele

 =  Alexandru Moga
Liviu-Ioan Muresan
[05.Dec.08 02:31]
Am scris acest text ca reactie la un post de ieri. Am incercat un umor amar, imi pare rau daca nu am reusit sa transmit asta. Am zis insa ceea ce credeam de cuviinta. M-am saturat de certuri zadarnice cind nu avem timp de comentarii pertinente. Ca nu are nimeni nimic cu mine stiu, nici macar nu ma cunoaste nimeni, dar nici eu nu am cu altii. Asa ca gindurile le voi expune liber, fara autocenzura.

 =  Moga, te comporți ca un șacal...
Victor Potra
[05.Dec.08 03:18]
Comentariul tău m-a întristat suficient încât să încerc să văd problema din spatele atitudinii tale. Îmi pare că este o problemă agonică endemică. Am considerat că merită o scriere de anvergură mai mare decât ce poate încăpea într-un com.

Dacă dorești să afli de ce consider scrierea de mai sus importantă și de ce cred că ai un comportament de șacal, te invit să citești argumentele în extenso dând click aici

 =  Victor Potra
Liviu-Ioan Muresan
[05.Dec.08 08:13]
In primul rind multumesc pentru ajutorul cavaleresc. Tocmai datorita accestului titlul comentariilor mele e chiat numele celui caruia e adresat. Sa nu existe confuzii.
Cred ca s-a mai lamurit putin. E vorba de o oarecare decenta in clasificarea textelor. Nu exista o linie, o bariera intre atelier si pagina principala. Nu poti spune acesta e cel mai bun text de atelier, iar acesta cel mai slab de prima pagina. Si totusi al doilea e peste linie. Dar sa incadrez un text slab la recomandate e periculos. Nu de alta, dar cine intra aici fara a fi membru agonia, sau cel putin familiarizat isi face o opinie gresita.
De aceea zic ca fiecare incepator se poate visa la recomandate. In aceste conditii.

 =  ...
Paul Bogdan
[05.Dec.08 08:20]
Liviu,

Nimeni nu s-a gândit că recomandarea acelui text a fost de fapt o eroare. Editorul a greșit încadrarea...

Reacțiile erau previzibile. Eu unul, care sunt editor de câțiva ani buni pe acest site, știam și cine va reacționa și cum va reacționa.

Am scris acest lucru pentru "pacea" ta. Acel text nu a fost trimis la "Atelier" datorită comentariilor, ci pentru că, într-adevăr, era un text slab.

 =  Paul Bogdan
Liviu-Ioan Muresan
[05.Dec.08 08:32]
Sint convins de aceasta. Doar ca greseala a fost intentionata. Si acest joc poate aduce deservicii saitului. Acuma nu e un capat de tara. Lipsa ironiei ar duce la un conservatorism total. Elitismul de care zicea Potra in reactia sa chiar ar strica totul pe aici. Doar ca unele glume, reusite chiar, pot afecta imaginea. Atit.

 =  .
Paul Bogdan
[05.Dec.08 08:38]
Dacă eu îți spun că a fost o eroare, înseamnă că a fost o eroare. Nimic intenționat, nici un fel de joc cu neuronii membrilor acestui site... !

Dacă nu ar exista regula confidențialității asupra activității editoriale, aș spune cie a fost editorul care a recomandat acel text. Până și cei care "au sărit de fund în sus" ar crede cele susținute de mine.

Să încercăm să nu devenim paranoici.

În urma pledoariei pro bono a lui Victor, ai nivel de acces 10. Reloghează-te pentru ca noul nivel de acces să se activeze.

 =  Multumire pentru nivel
Liviu-Ioan Muresan
[05.Dec.08 08:47]
Paul, multumire pentru nivel. O sa incerc sa fiu cit mai obiectiv. Si lui Victor inca o data. Daca a fost o eroare, asta e. Eu am inteles din comentarii altceva. Dar, desigur, erau niste pareri.

 =  Felicitari si la mai bune texte!
Laurențiu Orășanu
[05.Dec.08 09:41]
Domnule Liviu-Ioan Muresan,

N-as vrea sa ruinez momentul fericit al cresterii nivelului, dar>

- in acest text, scris ca de la catedra, sunteti prea generalizator, apucati prea multe fire, fara ca sa trageti de vreunul, incat nereusita mesajului e evidenta; nu mai spun ca interveniti a doua zi dupa scripturi, cand puteati sa o faceti la textul cu pricina; va opriti la jumatatea drumului, parerea mea;

- daca tot va adresati celor mai noi pe site, recomandand citirea regulamentului, puteati aminti, de exemplu, una din cauzele pentru care unele texte sunt trimise la Atelier (mai mult de 3 texte postate in 24 ore); dvs, care ieri ati picat, cred, in aceasta categorie, trebuie ca va e cunoscuta regula;

- e aproape evident ca va justificati textele slabe (paranteza: Dl Moga are dreptate, scrieti mult si foarte slab, nu e de mirare ca aveti 241 din cele 374 de texte - publicate intr-un timp relativ scurt, 1 an - , adica 64% la Atelier sau la Pagina de Autor); fie ca aceasta ridicare de nivel sa va creasca autoexigenta, astfel ca sa vedem la dvs. ca fumam exact ce vorbim, adica, pentru inceput, sa aveti macar mai multe texte acceptabile, decat din celelalte;

- puteti sa-i multumiti dlui Potra - si pentru gestul de a posta textul concurential, si pentru ca plateste polite dlui Moga - dar, daca va ganditi bine multumirile ar trebui sa mearga in alta parte. Adica, spre editorul care a incadrat gresit, cum a explicat dl Paul Bogdan, prilejuind aceasta succesiune - scontata de unii, dupa cum s-a zis. Succesiune care a dus la cresterea nivelului dvs.

Felicitari si la mai bune texte!

 =  Multumesc pentru felicitare
Liviu-Ioan Muresan
[05.Dec.08 15:06]
Domnule Laurentiu Orasanu, aveti dreptate. Poate nu sint suficient de exigent in postarea textelor. Lipseste uneori autocenzura si autocorectarea. Va multumesc pentru statistica, chiar m-am apucat de numarat si m-am lasat pagubas. Textul pe care l-am postat aici tocmai aceasta intentiona. Sa determine si alte persoanse sa completeze; cred ca e important acest lucru. De aceea am scris la modul general, deschizind astfel posibilitati multiple. Da, intr-adevar am uitat sa-i multumesc editorului respectiv. Dar nu doream sa fiu ironic, sau sa se interpreteze astfel. Nu merita nimeni sa fie jignit in mod gratuit.

 =  dumnezeule...
Laurențiu Ion
[05.Dec.08 19:06]
nivel 10 - nivel de comentator. nu văd motivul pentru care domnii comentatori se referă tocmai pe această pagină la calitatea textelor lui liviu. intrarea directă a comentariilor în pagină, n-are nicio legătură cu textele comentatorului. acelea vor fi trecute în continuare prin filtrul editorilor.
plus, că nu acesta este locul unde putem discuta despre calitatea textelor. de aceea, liviu are deschisă pagina de comentarii la fiecare text.

 =  etica comentatorului, scuze cacofonia :)
Liviu-Ioan Muresan
[05.Dec.08 19:15]
Ion Laurentiu, asa este. Dar nu ma deranjeaza. Orice comentariu care ma ajuta in ridicarea nivelului textului e binevenit. Si am avut sanse in acest fel. Restul, invidiile personale, nu prea conteaza in economia saitului.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !