Comentariile membrilor:

 =  Oglinda oglinjoara, e pasarea psychee cea mai frumoasa din tara?
carmen mihaela visalon
[05.May.06 21:37]
Cu zece vieti in pieptul de arama, si foarte aproape de a deveni cititor in oglinda akasa, romanul s-a nascut poet, nu geograf. Asa se explica de ce, de doua mii de ani, nu reusim sa fixam in constiinta Europei ca, de la Budapesta, la Bucuresti, este cale lunga si... nici nu ne putem sustrage ghinionului de a ne afla mereu in preajma pisicii cea taietoare de cale vie, si aducatoare de posturi de directori la pachet, de graba spalatorii de banii negrii, etc, etc...
Stii ceva, problema nu este demografica si nu tine nici de o explozie, ci de ce se intampla cu pasarea Psychee.

 =  Sfaturi
luana zosmer
[05.May.06 21:41]
Adica biata pisica-i de vina pentru toate necazurile lumii, pentru cresterea populatiei si pentru-ca ti-ai scrintit piciorul? Bine, eu pentru asta o am pe maica-mea, e vina ei.La noi pisicle negre nu fac prostii,numa stau in lada de gunoi si cind ridici capacu-ti sar infigura. Da fac destul aia de la conducere, ce ginduri ai cu pisicile negre, poate-mi dai un sfat, sa-l aplic la minstrii.Mi-a placut proza ta.

 =  carmen, luana
stefan ciobanu
[05.May.06 21:54]
romanul sa nascut poet si in plus mai vietuieste si pe Terra.curat ghinion, unde mai pui ca e aratat si cu degetul ca nu rezolva chestiunea cu animalele comunitare.
numai bine si va multumesc de trecere, poate mai veniti promit sa nu zgarai

 =  Stefan,
carmen mihaela visalon
[05.May.06 22:14]
Daca nu te gandeai atat de mult la ex-colega de banca, si citeai atent in cronica akasa, ai fi vazut ca, taman, Terra este locul binecuvantat in care, de cate ori ai ghinion, ti se da sansa sa mai urci o treapta. Se spune ca lipsa incercarilor, impiedica sufletul sa evolueze.Asa ca : pisica, Romania, etc, etc, sunt de bine, mai ales noptea cand...
Daca totul este in regula si ti-ai revenit din socul cauzat de frumoasa felina, am o intrebare: Nu stii pe cineva care, sa iubesca animalele si sa vrea 1 sau 2 pisoi?

 =  carmen,
stefan ciobanu
[05.May.06 22:23]
ce e mai dulce decat sacru regasit in profanul nostru drag:)si omul transpus pe ne pusa masa in fata celui mai mare secret al vietii? in mijlocul sursei universului si a incercarilor initiatice?cine a zis ca incercarile lipsesc?poate nu le vedem noi(pisica e de vina:))
nu stiu daca reiese acest lucru din incercarea mea stangace ca doar nu sunt eliade...
cat despre pisici le as fi luat eu dar am un caine si e ceva mare(boxer)...
numai bine.

 =  invitatie la vals
luana zosmer
[06.May.06 08:30]
Stefan eu de venit vin, da daca zgirii te musc.asa ca sa fie clar.:)

 =  re invitatie la vals
stefan ciobanu
[06.May.06 21:43]
luana eu nu zgarai rau atata cat sa compenseze o muscatura.
numai bine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !