Comentariile membrilor:

+ la mai mare!
Leonard Ancuta
[14.Nov.08 23:27]
am citit multe dintre poemele lui Gelu. sensibilitatea lui, modul hatru de expunere, acel ochi care rade langa cel care plange, astea mi-au placut tot timpul la el. plus ancorarea lui in lumea reala, palpabila, vecina noua.
felicitari pentru volum.

 =  ...
Ela Victoria Luca
[14.Nov.08 23:37]
Leo, mulțumesc în primul rând eu pentru acest semn al tău, de altfel primul de când am postat anunțul. mulțumesc oarecum într-o stare de amertume. fiindcă..

da, gelu, și ca poezie, și ca proză, este printre cei care au ce spune prin scriitura lor. și care va răzbate.

ela

 =  felicitari
Mahmoud Djamal
[14.Nov.08 23:56]
felicitarile mele lui Gelu, ii doresc succes si public pe masura.
toate aprecierile mele unui autor special care merita citit.

 =  mulțumiri
Gelu Diaconu
[15.Nov.08 19:20]
Leonard:
îți mărturisesc că-mi lipsesc comentariile tale, obiectivitatea lor, faptul că ai știut să-mi apreciezi textele, dar și să le critici când a fost cazul
mulțumesc

Mahmoud:
ești un prieten bun, îți mulțumesc foarte mult

+ Sub semnul placerii
Adrian Suciu
[17.Nov.08 13:02]
E o mare placere sa aflu despre o carte semnata Gelu Diaconu. Este o mare placere sa vad ca lucrarea este eleganta si cu staif. Voi participa cu mare placere la lansarea de joi si voi citi cu tot atita placere cartea in momentul in care voi intra in posesia ei. Felicitari, Gelu si-ti doresc un public cititor pe masura pasiunii si mestesugului pe care le pui in textele tale!

+ *
Dana Banu
[10.Dec.18 14:27]
Gelu Diconu, ești un poet care merită întreaga atenție a publicului cititor, părerea mea. Voi cumpăra cartea ta și o voi citi cu atenție. Merită. Ți-am citit poeziile postate pe agonia și pe alte site-uri literare, întotdeauna am plecat din versurile tale cu gândul că nu mi-am pierdut vremea, că am citit poezie de calitate.
Felicitări, Gelu!
Să ne vedem cu bine, sper să apuc un loc cât mai în față la coada pentru autografe dacă nu, asta va fi, mă voi înarma cu răbdare, nu vreau să ratez șansa de a avea un autograf de la tine.

 =  errrrr
Dana Banu
[17.Nov.08 13:19]
Gelu DiAconu

desigur

errrrată

 =  FELIX nu ma uita cu citeva rinduri de news
Anni- Lorei Mainka
[17.Nov.08 17:05]
Imi pare rau ca nu pot fi la lansare
noroc si inspiratie
sper ca pot lua legatura ptr citeva rinduri si poate un interview
Felix poate ma suni?!

 =  si coperta
Dan Cârlea
[17.Nov.08 21:38]
iata si imaginea copertii realizate de andrei ruse:
(scuze daca com apare de doua ori, mi-a dat o eroare la prima trimitere)

+ Felicitari
florin caragiu
[18.Nov.08 10:49]
Feclicitari tuturor, o sa fiu si eu pe acolo, la galerie :)

 =  re
Gelu Diaconu
[18.Nov.08 14:57]
muțumiri tuturor prietenilor de aici, vă aștept la lansare, unde vom avea ocazia să schimbăm câteva vorbe
voi fi și eu cu siguranță prezent la celelalte lansări, cu toate că programul se suprapune, va fi probabil o alergătură contracronometru printre standurile Gaudeamusului

 =  in rest, felicitari tuturor pentru mai noile sau mai vechile volume!
daniel aporof
[10.Dec.18 14:27]
o mica precizare: "Ion Zubașcu, Mihail Gălățanu, Lorena Lupu, Șerban Axinte, Răzvan Țupa, Nicolae Tzone" vor prezenta volumul Ofeliei Prodan si pe cel al lui Daniel D. Marin, intr-o ordine aleatorie. veti vedea la fata locului!


http://danieldemarin.blogspot.com/2008/11/lansare-la-gaudeamus.html

 =  sigur, se mai intampla...
daniel d marin
[18.Nov.08 19:39]
mai... sunt jignit de lipsa de informatie aferenta unor asemenea postari... daca vrea cineva sa afle poemele cui vor fi citite de Lorena Lupu se poate uita pe: http://lorenalupu.wordpress.com/2008/11/18/asa-cum-a-fost-reloaded/

in rest, sa ne vedem cu bine!

PS: ""Ofelia Prodan lansează un nou volum de poezie, Ruleta cu nebun, sâmbătă, 22 noiembrie, 0ra 15.00, la standul editurii Vinea. Vor prezenta: Mihail Gălățanu, Nicolae Tzone. Invitați: Daniel D. Marin, Ion Maria""

de cand sunt eu invitatul Ofeliei Prodan la propria mea lansare (iar Ion Maria, chiar daca nu e membru poezie.ro, vine, de asemenea, la propria lansare, inca o data: a lui, nu a altcuiva!!), ati citit de pe prompter??

 =  .
Ela Victoria Luca
[18.Nov.08 21:26]
felicit și eu autorii și voi fi prezentă sâmbătă la Târg, la lansări.

daniel, regret că te simți jignit și taman în asemenea situație, fără să știi ce și cum. am luat info de pe site Gaudeamus, așa cum existau ele trecute în program la acea dată; acolo, atunci, era doar lansarea Ofeliei (dintre autorii agonia.ro). pt lansarea vol. ei, ofelia mi-a dat invitație la deko. acum am văzut că Ofelia a anunțat în comentariu și lansarea noului tău volum, despre care auzisem doar ca zvon. și acum am văzut și comentariul tău. voi completa informația "nonpromter". pe de altă parte, după cum vezi, la finalul acestui anunț era o rugăminte pt autorii care lansează cărți la acest Târg de carte. dacă aș fi primit info corecte și la timp despre toate lansările, atunci acest anunț ar fi fost mai puțin... prompter.
voi fi prezentă sâmbătă și, contează pt tine sau nu, chiar mă bucură că după jumătate de an apare și acest volum al tău.
încă o dată, scuze pt aceste info parțiale.
ela

 =  igitur
Andu Moldovan
[19.Nov.08 01:06]
Felicit din tot sufletul pe autorii prezenti cu lansari de volum la acest targ semnificativ de cultura (suna ciudat, nu?) si mi-as dori sa fiu invitat intr-o buna zi lasata de Dumnezeu care sa fie si in my life span la o inmormantare: cea a orgoliilor literare. Am vazut si simtit prea multe de mi s-a acrit.
Succes tuturor mi-as fi dorit sa fiu acolo dar voi fi pe alte meleaguri insa cu gandul la voi.
Sa va dea Dumnezeu pasiune!

 =  Andu
Gelu Diaconu
[19.Nov.08 13:16]
îți mulțumesc foarte mult pentru urări și uite, chiar dacă nu știu dacă voi servi ca exemplu, fac eu primul pas în sensul celor sugerate de tine: orgoliul meu literar este la six feet under din momentul ăsta
sper să ne vedem într-o bună zi ca să-ți dau cărticica mea cu autograf
numai bine

+ Dar orgoliile plagiatorilor?
marlena braester
[19.Nov.08 19:41]
Am citit comentariul lui Andu Moldovan și mă gândeam că dacă el așteaptă înmormântarea orgoliilor literare, sunt și oameni de litere care așteaptă o altfel de înmormântare. Este vorba de înmormântarea orgoliilor acelor oameni mărunți și netalentați, care din dorința de a fi considerați poeți fură fără nerușinare textele altora. Prefer orgoliul unui poet adevărat decât invidia bolnăvicioasă a unuia care se crede René Char…

Mult succes celor care reușesc să scrie și să publice cărți de poezie !

 =  stimata doamna Marlena Braester
Andu Moldovan
[19.Nov.08 20:37]
Consider sa va salut cu o plecaciune daca tot faceti referire la mine in comentariul Dvs. si anume cu atata eleganta. Da, si eu ma bucur cand vad oamenii de toate semintiile cum apreciaza fenomenul literar.

+ felicitari tuturor!
Ligia Pârvulescu
[19.Nov.08 23:27]
din pacate nu cred ca voi putea ajunge, dar cu gandul o sa fiu alaturi de voi :)

+ eveniment
Dana Stefan
[20.Nov.08 00:20]
succes autorilor si felicitarile mele, chiar daca sunt acum la un brat si un deget distanta de voi. voi fi cu sufletul si din tot sufletul alaturi, in pofida distantelor.

Linea

 =  chestiune
Stefan Doru Dancus
[20.Nov.08 20:29]
Multam de semnalare, Ella. Pe site-ul Ed. Tritonic apar si eu ca "invitat" la propria lansare, deci nu e o chestiune care sa ne mai deranjeze. Se intampla si la case mai mari. Sa ne vedem cu bine, tie trebuie sa-ti dau si o semnalare a cartii tale de anul trecut.
Cele bune,
Dancus
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !