Comentariile membrilor:

+ exemplar
Andu Moldovean
[02.May.06 23:39]
Gabriela, acum sa ma ierti ca e o vreme (indelungata?) de cand nu am mai iscalit pagina ta cu texte ca o tiparitura din vremuri apuse, dar omul e doar om, si cat traieste plateste tribut... e asta o scuza sau ce??
Un poem plin de seva ca o planta din quaternar, expresia nu este inca la "nivelul" asteptarilor noastre, niste guri deschise sa devoram, apoi sa plescaim si abia la urma sa inghitim.... dar poemul e poem, mie mi-a placut, pentru ca trebuie (ca sa respect regulamentul :-) sa spun ceva mai mult... pai ce sa zic???
"Doamne
vreau să mă spăl de rele
dă-mi o mână
sufletul
sau și mai bine
o oglindă

(pentru toate e un început)

Bobadil.
P.S. Cititi si nu va masturbati decat dupa aceea.

 =  Lipsă...
Emilian Mitrovici
[03.May.06 08:01]
Nu înțeleg pentru ce o fi steluța, dar mă rog...
Totul pare atât de un arghezianism postmodernist...
interesant - se începe cu o meditație profundă, se continuă cu o rugă simplă și apoi iar se trece în transa unei spovezi singulare.
O aducere deaminte a universalului în personal și invers, meriți poate un "oscar", dar cu siguranță nu o steluță...
Demult nu am gustat o poezie bună, totuși îi lipsește ceva...
De la domnul Luther pentru doamna Gabriela.

 =  Bobadil si inceputul
colar gabriela
[03.May.06 06:24]
Multam de semnul lasat. Cat despre poem, singura explicatie plauzibila ar fi ca defineste starea in care ma aflu la un moment dat. Te mai astept.
Gabriela

 =  Domnului Luther, cu drag
colar gabriela
[03.May.06 10:02]
Cred ca e pentru prima data cand poposesti pe strada mea. Admir sinceritatea si culeg invataminte din comentariile constructive. Lipsuri are fiecare cat despre stelute nu-ti fa dumneata probleme- nici nu ma ridica si nici nu ma coboara in ochii nimanui.
Multumesc de semn.
Gabriela

 =  Oooooo,viata mea,oooooooo,inima mea(vorba stiti voi cui)
Dan Carlea
[03.May.06 10:46]
Mu e o poezie rea deloc,mi-a placut exprimarea "trup lipsit de continut"(prin care se sugereaza ca vezi-Doamne nu "continutul "e cel important cu adevarat),dar,ca si Emilian Mitrovici,consider ca nu e text de o steluta.De altfel(te rog sa ma ierti ca folosesc pagina ta pentru a defula)sunt putin(doar n-o sa zic foarte) dezamagit de modalitatea asta de a acorda stelutele.Ar trebui ca stelutele sa fie acordate de un grup de mari poeti,care sa citeasca textele Fara sa stie cui apartin si apoi sa le premieze.Desigur,stiu ca e greu de facut chestia asta,dar ar fi cu totul altceva.Am citit pe site-ul asta poezii tari de tot,care nu au fost premiate,in timp ce unele persoane au un card de stelute, de m-am si speriat.Sper sa nu se simta cineva ofensat de aceasta sinceritate a mea,care mi-a adus in viata o gramada de cucuie si sa-mi taie toate sansele.Stiu ca din punct de vedere "strategic"ar fi trebuit sa pup in partea inferioara a spatelui pe o gramada,dar asta e.Ganditi-va daca nu am dreptate.Sa nu fiu inteles gresit,sunt premiate si poezii care chiar merita asta,dar parca uneori se exagereaza si ti se creeaza impresia ca daca nu cunosti pe cine trebuie,pa si pusi.......poti sa scrii ca Nichita,Sorescu si Botta la un loc. multumesc si sper sa apara comentariul meu(poate sunt cam optimist :) :) )

 =  that's it...
Lory Cristea
[03.May.06 10:58]
Aoloeooooo! muri-ți-ar capraaaa!!!!
La tine răsări ceapa,
La mine doar buruian'
Că m-am iubit cu Ciocan!:P

p.s.doamna Gabriela, mie mi-a plăcut și poezia și ce-a făcut domn' Andu

 =  parere
Enache Ionut Laurentiu
[03.May.06 11:04]
Doamne
vreau să mă spăl de rele
dă-mi o mână
sufletul
sau și mai bine
o oglindă


o poezie foarte frumoasa, pentru aceia care au loc sa vada ..

ionut.

 =  părere
Liviu Nanu
[03.May.06 11:29]
Observ că nici acum nu s-a înțeles care este rolul steluțelor. Arată faptul că un cititor (cu nivel suficient) a apreciat-o. Despre nivel nu fac vorbire, scrie în regulament ce și cum. Asta nu înseamnă că-i crește unei poezii valoarea, e doar părerea personală a unui cititor. Deci comentariile ar trebui făcute pe text și nu prin aprecieri la alte comentarii.
Despre poezie: cred că versul "până și timpul care trece a venit la mine să îmi ia tribut" ar trebui refăcut

 =  trupul uman si sufletul
madalina folvaiter
[03.May.06 19:23]
"sunt exilata intr-un trup fara continut"-ai perfecta dreptate, traim intr-un trup care nu ofera nimic decat viata asta care oricum trece,si la urma urmei cere inapoi asa cum zici si tu: "până și timpul care trece a venit la mine să îmi ia tribut". dupa ce am incercat sa ne refacem viata dar mai multe prostii am facut cerem ajutorul domnului:"Doamne/vreau să mă spăl de rele/dă-mi o mână", dandu-ne seama de pacatele savarsite

 =  Furtuna intr un pahar cu ganduri
colar gabriela
[03.May.06 18:42]
Domnule Carlea!
E adevarat ca nivelul si stelutele se acorda dupa anumite criterii . Nu am pretentia ca as merita steluta asa cum nu am pretentia ca as putea aprecia valoarea unei poezii fara sa fiu acuzata de subiectivism. In cea mai mare parte depinde de poem, de dispozitia celui care citeste, si sa mi fie cu iertare, de cat a inteles din ceea ce s-a scris .
Asadar, esti liber sa-ti lasi impresiile oricand pe marginea vreunui poem de al meu . Voi citi comentariul cu atentia cu care citesc orice alt semn lasat.

Lory, ma bucura trecerea ta.

Ionut, gusturile nu se discuta, e drept( sa nu uitam insa ca se pot imbunatati).:)

Domnule Nanu, e un vers la care m-am impotmolit. Initial toata poezia mea erau ultimele trei versuri.

La recitire
Gabriela

 =  (pentru toate e un început)
stefan ciobanu
[06.May.06 23:49]
imi place poezia si curajul de a scrie asa.
numai bine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !