Comentariile membrilor:

 =  Interactivitate
Rodean Stefan-Cornel
[19.Sep.08 14:30]
Domnule Untaru, vă rog să mă scuzați că îndrăznesc să spun cele ce urmează:
În opinia mea (și sunt convins că nu numai) scrieți foarte frumos, iar temele abordate sunt deosebit de interesante. Dar trebuie să înțelegeți că acest site este accesat de mii de oameni, pe el postează, la fel foarte, foarte mulți, textele nu stau afișate prea mult în pagină și atunci, interactivitatea contează foarte mult. Uitați-vă, vă rog și la alte pagini. Numărul comentariilor este mult mai mare decât numărul postărilor (de câteva ori). La dumneavoastră, situația este exact invers. Păi, la 3 pagini de postări trebuia să aveți vreo 6-7 de comentarii, în opinia mea.
Rog editorii să nu ascundă acest comentariu, chiar dacă nu face analiza textului (oricum, se poate vedea, eu am doar unul sau două comentarii "OFTTOPIC" din 5-6 pagini de comentarii, deci rog să fiu iertat de această dată)
Cu respect și cu cele mai bune intenții,
Cornel

 =  Îmi pare rău
ion untaru
[10.Dec.18 14:27]
1- Mi-ați rămas dator cu un răspuns. M-ați criticat că am rimat preșuri cu vrejuri. V-am întrebat Dvs cu ce ați fi rimat? Continui să aștept răspunsul.
2- Vă preocupă că nu am destule comuri. M-ați înduioșat. Sunteți client vechi pe biz. Încă nu ați observat că în 9 din 10 comuri membrii se gratulează între ei? Cu ce ridică asta calitatea postărilor?! Răspundeți dacă aveți argumente dar nu cu vorbe că ajungem să întinăm și aerul pe care îl respirăm și pământul pe care îl călcăm.
3- V-m căutat materialele să vă citesc și eu. Cine critică, trebuie să fie mult deasupra aceluia pe care îl critică, să-i poată da un sfat bun. Presupuneam că știți asta și când am ajuns la textul cu cristelnița, am rămas dezamăgit și am renunțat. DUMNEZEU ȘI LUCRURILE SFINTE, NU SUNT PENTRU BATJOCURÃ dle! Dvs aveți viața de la Dumnezeu și trăiți pentru că DUMNEZEU VÃ ȚINE ÎN VIAȚÃ. Catrenul cu pricina nu este o epigramă, umorul de genul ăsta nu va ajunge niciodată într-o bibliotecă "subțire", și sincer îmi pare rău că mi-ați provocat această replică.
Dar cu timpul, toate se cern și așează în matca lor firească.

 =  Mâhnit...
Rodean Stefan-Cornel
[19.Sep.08 20:25]
1. Nu aș fi rimat "preșuri" cu "vrejuri", pentru că este incorect, aș fi schimbat ordinea cuvintelor, aș fi renunțat la "vrejuri", sau aș fi lăsat așa, dacă mi-aș fi permis o licență poetică;
2. Am vrut să vă spun, în comentariul anterior că vă prețuiesc foarte mult scrisul și că îmi pare rău că aveți prea multe texte în atelier. Am observat că cine nu comentează, nu este cunoscut și de aceea este citit mai puțin și stă mai mult în atelier. În această idee spuneam că este bine să comentați mai mult, dar mi-am cerut scuze, de la început pentru îndrăzneala de a-mi spune părerea. Eu, în comentariile mele nu sunt preocupat să laud ca să fiu lăudat și cred că nu îmi puteți imputa asta.
3. Nu este adevărat că cine critică trebuie să scrie mai bine decât cel criticat. În literatura română, cu excepția lui Călinescu, nu prea au scris grozav ceilalți critici. Pe acest site se postează texte tocmai pentru ca ceilalți membri să-și spună părerea, iar dacă textul este la atelier, cu atât mai mult, iar părerile critice sunt firești. Eu, întotdeauna mi-am spus părerea politicos și argumentat. Nu știu de unde ați tras concluzia că îmi bat joc, prin scrisl meu, de CELE SFINTE. La ce catren vă referiți? Nu am pretins niciodată că scriu texte valoroase, din contră, am repetat de mai multe ori că sunt începător, dar sunt preocupat de studiu și încerc să transmit și altora, colegial ce am învățat. Ce este rău în asta?
Nu credeam că un comentariu, care s-a vrut a fi elogios, vă poate supăra atât. Îmi pare foarte rău, nu am vrut să supăr pe nimeni. Rămân la părerea că scrieți foarte bine și că ar trebui să fiți mai activ pe site pentru afi apreciat la adevărata valoare.
Cu același respect,
Cornel Rodean
P.S. Nu am înțeles ce înseamnă "Sunteți client vechi pe bizz".
O să lipsesc de mâine câteva zile, dar putem discuta în continuare.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !