Comentariile membrilor:

 =  Antologia Agonia când apare ?
Dan Norea
[02.Sep.08 08:59]
Sorin, n-am citit povestirea lui Ray Bradbury (îmi spui și mie titlul ?), bănuiesc ca ai luat de acolo ideea scrisului din ce în ce mai lizibil în urma lecturilor.
Dar mi se pare că ai pus-o în practică admirabil. Umorul e cu siguranță contribuția ta și îi dă o savoare suplimentară.
Iar poanta finală -evoluția personajului e urmarea lecturii unei antologii de epigramă- mi se pare cireașa de pe tort.

Apropo', cu antologia Agonia ce se mai aude ? Dacă nu mă înșel, era bună de tipar acum câteva luni de zile. =  EPIGRAM calling!
Laurentiu Ghita
[02.Sep.08 08:59]
Sorine,
Poate vede si Radu, si vreun editor care stie de problema. Ce se mai aude cu proiectul antologiei? S-a anuntat cu mare tam-tam, am vazut ca semna si Radu, m-am bucurat.Inca troneaza pe pagina de start. AGONIA, raspunde, EPIGRAM calling!

 =  Antologia este "în grafic"?
Rodean Stefan-Cornel
[02.Sep.08 16:51]
Domnule Olariu, nu se putea ca un epigramist atât de valoros să nu-și dovedească simțul umorului, inteligența, și calitățile de moralizator și în altfel de texte, deci, nu mă surprinde faptul că am citit această savuroasă "SeFeGramă" semnată de dumneavoastră. La început, am crezut că este ceva gen "Jurnalul lui Tetelu" din "Academia Cațavencu", dar imediat mi-am dat seama că trebuie să fie altceva, mult mai profund, cu o poantă (morală), pe care, vă mărturisesc, nu am intuit-o pe parcurs, am aflat-o doar la sfârșit, ceea ce, în opinia mea, dă și mai multă valoare textului.
Să sperăm că și antologia de epigramă de care vă ocupați este "în grafic" (sau nu mai este?).
Cu respect,
Cornel Rodean
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !