Comentariile membrilor:

 =  Spre mai bine!
Maruntelu Vladimir
[28.Aug.08 22:17]
Poemul de fata este unul, fara sa mi-o luati in nume de rau, mediocru... Singurul lucru care mai dezmorteste atmonsfera creata de subiectul nici foarte original si poate,tocmai de aceea, nici foarte atractiv, este alternarea rimelor. Se poate aprecia aceasta alternanta intre monorima, rima imperecheata si rima incrucisata. In rest, spre mai bine!

 =  O "eroare gresita"
Laurentiu Ghita
[29.Aug.08 13:42]
Maruntelule, ai gresit pagina, tata!
Oricum, ne bucura ca apreciezi alternarea rimelor, altfel era cumplit! Au! Nu cumva oi fi vreun editor? Am imbulinat-o, atunci.

 =  Readresare
Ion Cuzuioc
[29.Aug.08 16:15]
Mulțumesc Laurențiu,am observat și-am râs în hohote,dar am tăcut-să se mai distreze și alții.Eu cred că opinia lui Mărunțelu era adresată altu-i autor.Dar,dacă epigrama a devenit poem,cred eu, nu-i rău de loc.Sâ ne auzim de bine!


 =  intr-adevar: "eroare gresita"!
Maruntelu Vladimir
[31.Aug.08 01:03]
nu pot sa nu ma amuz pe seama comentariilor.atat ii explic lui Laurentiu sau dlui Ghita,dupa cum prefera:licenta(si ma refer la folosirea cuv care a produs amuzamentul celor 2 pers.am vrut sa spun general,dar ar fi fost deja o hiperbola si poate k unii iar nu ar fi inteles.).Adresarea ironica("maruntelule") denota "potenta" lingvistica a unor persoane care se pare ca pot trece extrem de usor peste orice forma de respect.Ar mai fi multe de spus,dar din diverse motive prefer sa ma opresc aici. Toate cele bune!

 =  Bine!
Laurentiu Ghita
[01.Sep.08 10:38]
Mai, mai, dar bosumflati mai suntem! Inchidem discutia daca vrei si ne vedem fiecare de ale noastre, la care ne pricepem!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !