Comentariile membrilor:

 =  părere
Ecaterina Bargan
[24.Jul.08 12:19]
asta e bună. și commurile dintre paranteze m-au amuzat. bine că ai dat drumul la comentarii și în subsol. prima parte este super.

 =  Părerea mea
George Pașa
[24.Jul.08 18:46]
Pentru "antipoezie" e prea puțin, Ecaterina. Nu prea merge un text așa scurt. Tu îl crezi bun, dar numai amuzamentul nu e suficient. Poate altădată.

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[24.Jul.08 18:52]
George,
eu ce sa mai zic. am citit si m/am gandit la Platon... m/ai ajutat si tu cu parantezele tale. un text descriptiv, imagine si reflexie.

cu prietenie,

 =  pasadia
Ecaterina Bargan
[24.Jul.08 20:51]
eu mi-am spus părerea mea, și este poate normal ca părerea mea să difere de a ta. dar nu-i frumos să-ți contrazici comentatorii, impunînd, sau expunînd părerea personală. poate că ptr mine amuzamentul și coerența părții de mijloc este un argument suprasuficient ptr ca să-mi placă un text semnat de George Pașa. fără mari supărări și prea multe părerălnicii, cu aceeași stimă,
Ecaterina Bargan.

 =  Răspunsuri
George Pașa
[24.Jul.08 22:11]
Petruț, mulțumesc pentru semn. Da, mitul peșterii.

Katy, n-am vrut să te supăr, dar mi-am exprimat cu voce (cam) tare o nemulțumire față de mine însumi. Doream un text amplu, dar, ca și altădată, a intervenit ceva care automat impunea finalul, în cazul acesta, peștera ca început și sfârșit. Da, acolo unde spui tu, e partea "amuzantă și tristă" a textului, ca să te citez pe tine dintr-un alt comentariu lăsat în pagina mea. Mulțumesc mult!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !