Comentariile membrilor:

 =  esential ca apa calda
Alberto M. Popesco
[14.Jun.08 11:17]
e groaznic cand se termina hartia igienica la wc, nu? si mai ales cand nu curge apa la robinet. suntem atat de obisnuiti sa beneficiem de aceste placeri ale civilizatiei incat atunci cand nu le aveam suntem ca si fara o mana, sau un picior. si de aici pana a compara intereruperea unei relatii cu lipsa hartiei igienice nu e un pas.
mai mult decat amical

 =  la capat de dragoste
Ioana Petcu
[14.Jun.08 11:29]
ioana, analogia ta din text e reusita, dar cred ca daca mai "imbracai" rindurile astea nu era rau. e interesant cum uneori textele voite in format "micro" sunt lipsite de ceva, chiar daca ele sunt puternice ca idee.
tot asa, pentru ca textele scriitorilor buni imi permit sa arat unde-mi pare ca se poate reconstrui pentru a fi "si mai bun", ma gindesc ca aici: "eu sunt aici/ eu sunt aici/ eu sunt /eu" ultimele doua rinduri puteau lipsi. ideea eului e oricum prevenita din ridurile anterioare si repetitia "eu sunt aici/ eu sunt aici" imi pare suficienta. "eu sunt/eu" accentueaza existenta si deja mie-mi pare prea mult, sau prea "pe fata".
in rest cupuri frumoase in text si-o simplitate de invidiat.

 =  frumos
Caragata Cristiana Oana
[14.Jun.08 13:20]
e un fel de estetica a uratului aici :) 3 cuvinte: frumos, trist, adevarat. mi se pare cea mai buna comparatie pentru incehierea unei vieti, in fond.
cu respect,

 =  "cu sufletul săpunit"
Nicolae Popa
[14.Jun.08 15:07]
Poemul se termină și el cam prea repede. Și asta după ce, tot el, face să-ți crească la cota maximă apetitul pentru lectură!

Aprecieri!

 =  incerc
Andrea Sofronie
[15.Jun.08 03:05]
Daca pe la WC noi trecem des ( nu atat de des precum unii), poezia nu ar trebui sa treaca niciodata.
Cred ca acesta este si mesajul poemului tau, Ioana.
Desi subliminalul sexual este omniprezent, desi astepti cu sapunul uscandu-se pe tine, totusi, de dragoste credem ca este vorba. Cu si fara sapun, cu si fara apa, ea curge.
Pantha rhei.
Cu sinceritate, Andrea.

 =  răspund
ioana negoescu
[15.Jun.08 11:39]
Dragii mei, textul este cum este. Descrie o stare pe care nu o doresc nimănui, adică aceea în care realizezi că viața e un rahat... și uneori se termină și hârtia igienică.

Ioana, acolo încercam să sugerez o cădere, o decădere a identității, o diluare a sinelui care nu se mai definește prin dragoste. Dar ai dreptate, nu sună prea bine.

Alberto, Ioana, Cristiana, Nic, Andrea,vă mulțumesc.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !