Comentariile membrilor:

 =  recursivitate
dan mihuț
[06.Jun.08 14:04]
dacă unora li se întâmplă să aiba probleme la nivel imaginativ, nu reușesc să depășească bariera unui personal prozaic și forțează discursul în direcții ciudate, mie mi se pare că, la tine, problema e inversă, îl lași prea liber. probabil că asta e cauza, în opinia mea, care face ca multe texte să pară scăpate de sub un anumit control necesar textului ca formă de acuratețe. dar fiecare are părerea lui despre chestia asta cu scrisul, să n-ai impresia că fac pe deșteptul pe chestiunea asta. doar spun că discursul, în textul ăsta, ar fi mult mai puternic dacă l-ai elibera de anumite elemente dispuse izolat de tulpină. par crengi care stau în aer, dacă-mi permiți comparația. nu e cazul să indic acele elemente, dacă dorești o echilibrare necesară tipului de discurs pe care-l practici, că altfel nu-mi dădeam cu părerea, știi singur ce să cureți. salve!

 =  .
emilian valeriu pal
[06.Jun.08 14:30]
Dan, lucram pe text cind am primit comul tau. Eu am facut cum am simtit, am taiat ce mi s-a parut in plus.
Si stiu ca nu faci pe desteptul. E una din parerile care conteaza pentru mine.

 =  Oniricul, ca pretext...
Ioan Jorz
[06.Jun.08 15:49]
Textul este construit pe un oniric astenic, fantasmagoric, pretext pentru defularea unor angoase și spaime,( "...să-ți închipui/ că dincolo de marginea patului e o fîntînă în care cazi/ fără să te oprești"; "pui dezosat"), dar și pentru conștientizarea unor stări de revanșă, post-psihotice,("...ți-ai dori să ai o limbă uriașă să plimbi lumea asta prin/ gură/ apoi s-o strivești";"...să presupunem că într-o zi îți vine o poftă nebună/să mănînci oameni sau cel puțin niște degete"). Ancorele, subțiri, care-l țin legat de o alienare "normală", acceptabilă, sunt elementele de cotidian ce alternează cu funambulescul, topindu-se în interiorul scrierii. Un text interesant, o scriere modernă. Cu amiciție,

 =  ioan
emilian valeriu pal
[06.Jun.08 16:34]
Da, un text despre alienare si gol,
Multumesc de semn.

 =  intrebare
Tamara Zub
[06.Jun.08 17:33]
Lucruri care m-au lovit:
să presupunem că într-o zi îți vine o poftă nebună
să mănînci oameni sau cel puțin niște degete
tu știi că degetele spun totul despre un om
Mi-a plăcut mult și senzația de pui dezosat.
Cum e senzația de pui rotofei, copt în rolă cu rozmarin?

 =  tamara
emilian valeriu pal
[06.Jun.08 18:21]
Depinde unde maninci, in oars sau acasa.
Multumesc.

 =  Emilian, da
Cornel Ștefan Ghica
[06.Jun.08 21:42]
ireproșabil, în opinia mea, mai ales că am reușit (cât de cât) să-ți "prind glasul" și să ascult/citesc poeziile tale într-o altfel "de piele", gândită și croită pentru astfel de texte.
micul meu semn (însă) îl las pentru "te uiți ca un bolnav pe care îngrijitorii îl scot la aer / astăzi ai voie să te ridici în vîrful picioarelor / să trimiți o scrisoare / să mănînci un măr cu tot cu sîmburi să speri / că din tine va crește o livadă".
felicitări.


cu stimă, Cornel Ștefan Ghica

 =  cornel
emilian valeriu pal
[07.Jun.08 09:06]
Nu stiu cit e de ireprosabi, multumesc oricum pentru intrarea in piele.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !